Patrunde in tainele astrologiei chinezesti si descopera ce iti rezerva destinul pe plan sentimental, profesional si financiar in luna Octombrie!

Patrunde in tainele astrologiei chinezesti si descopera ce iti rezerva destinul pe plan sentimental, profesional si financiar in luna Octombrie!

Horoscop Chinezesc pentru Octombrie 2012

Sobolan

Cu toate panzele inainte. Te asteapta o luna prospera din punct de vedere financiar, iar acest lucru iti reda instantaneu optimismul si pofta de viata in toate domeniile vietii tale. Profita cat mai mult de aceasta perioada pentru a investi in relatiile cu cei dragi. Mai mult ca niciodata, au nevoie de tine.

Bou

Succesul este de partea ta pe plan profesional. Inceputul lui octombrie te prinde implicat in proiecte noi care de care mai provocatoare si mai promitatoare. Te vezi pus in postura de a le dedica mai mult timp, din ce in ce mai mult timp, ceea ce nu va fi tocmai pe placul partenerului de viata si va da nastere unor conflicte temporare. Calatoriile sunt favorabile indeosebi pentru nativii singuri apartinand acestui semn. Au considerabil de-a face cu intalnirea sufletului pereche.

Tigru

Te-ai intors cu forte proaspete din concediu, iar creativitatea ta este la potentialul sau maxim. Ai idei noi, idei geniale, ce starnesc aprecierea si interesul superiorilor. Atentie insa! Desi luna debuteaza molcom, in pace, dupa 15 incolo, octombrie va continua intr-un ritm alert, halucinant. Este poate putin prea mult pentru tine, iar sanatatea va fi punctul tau slab. Nu neglija acest aspect si ai mare grija de tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Iepure

Nehotararea si indecizia sunt doua aspecte care iti vor fura linistea in luna octombrie pe plan emotional. Fie ca esti sau nu intr-o relatie cu cineva, la orizont se intrevad probleme si neintelegeri venite dinspre o relatie anterioara, incheiata de mult timp. Este o relatie care se incapataneaza sa vina din trecut si sa dezgroape mortii. Este drept ca te bulverseaza, insa este doar o chestiune temporara. Ia-ti inima in dinti, infrunta trecutul si mergi inainte cu viitorul. Daca ai de partea ta determinarea, ai totul.

Dragon

Sunt anumite persoane pe care este indicat sa le eviti atat la locul de munca, cat si pe plan sentimental. Treci printr-o perioada de vulnerabilitate emotionala si nu este deloc recomandat sa ai in preajma ta persoane negative, care iti consuma resursele de energie. Nu este momentul pentru toleranta si rabdare, ci pentru prudenta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri