Patrunde in tainele astrologiei chinezesti si descopera ce iti rezerva destinul pe plan sentimental, profesional si financiar in luna Octombrie!

Sarpe

Noutati si stiri surprinzatoare vin de la o persoana draga aflata in strainatate. Sunt vesti bune care te vor afecta si pe tine intr-un mod pozitiv mai ales in cea de-a doua jumatate a lunii octombrie. Totodata, se intrevad schimbari de planuri la care nu te-ai fi asteptat si pentru care te simti mai mult sau mai putin pregatit. Esti pus in fata unei decizii importante ce tine de mutarea intr-un alt oras/ stat si de schimbarea domiciliului.

Cal

Octombrie este momentul adevarului pentru nativul Cal. Vor fi lucruri de clarificat cu persoana iubita, probleme mai vechi care acum recidiveaza si printre care trebuie facuta o curatenie temeinica de toamna. Una peste alta, adevarul este intotdeauna benefic si da o alta perspectiva si viziune asupra lucrurilor. Va oferi o privire de ansamblu si asupra relatiei tale. Fie ca este vorba de o despartire sau o reinnoire de relatie, tine cont ca luna octombrie 2012 va fi una din care vei avea ce invata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Oaie

Banii reprezinta pentru tine o sursa constanta de ingrijorare in luna octombrie. Esti prins in valtoarea de a-i face si de a gasi metodele cele mai potrivite pentru a-i inmulti. Nu te axa doar pe acest aspect si ai in vedere si ajutorul partenerului de viata. Iti vrea binele, iar in doi totul devine mai usor. Noroc in dragoste se anunta pentru nativii singuri in ultima saptamana a lunii.

Maimuta

O luna frumoasa, senina si linistita se anunta pentru nativii din Maimuta. Probleme minore apar in ceea ce priveste sanatatea unei persoane apropiate sau a unei persoane dragi din familie. Sunt doar o chestiune temporara. Per ansamblu, pe plan personal, octombrie inseamna armonie si implinire. Cereri in casatorii sau chiar oficializari ale iubirii sunt posibile in cea de-a doua jumatate a lunii. Intalniri cu surprize ii asteapta pe cei singuri.

Cocos

Iubirea pentru nativii singuri este inlesnita de comunicare, de calatorii, de orice are legatura cu un mediu strain, altul decat cel in care se invart de obicei. Aventura si ineditul intra in peisaj pentru nativii din Cocos. Sexualitatea este bine accentuata luna aceasta. Daca nu ati avut parte de concediu pana acum, sfatul nostru este sa va bucurati de el in octombrie. Se anunta clipe intense si pasionale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri