24 Septembrie 2012 publicat în Horoscop 1 share-uri

Horoscopul italian reprezinta un vechi mod de a descrie natura si personalitatea oamenilor. Acest horoscop este o modalitate interesanta de a afla conexiuni intre data ta de nastere si modul cum te raportezi la viata, dar mai ales la iubire.

Cum italienii stiu iubirea cel mai bine, hororscopul pune un accent deosebit pe latura romantica a vietii.
Amor, zeul roman al dragostei este de altfel, la fel de prezent si astazi in cultura italiana, acest popor fiind unul dintre cele mai romantice. Afla ce iti sopteste Amor si care sunt posibilele tale trasaturi, in Horoscopul italian al iubirii.
 

In ce data te-ai nascut?

Horoscopul este bazat pe numarul zilei in care te-ai nascut. Astfel...

Daca te-ai nascut fie intr-o zi de 1, 6, 11, 16, 21, 26 sau 31, faci parte din categoria A.

Daca te-ai nascut fie intr-o zi de 2, 7, 12, 17, 22, 27, faci parte din categoria B.

Daca te-ai nascut fie intr-o zi de 3, 8, 13, 18, 23, 28, faci parte din categoria C.

Daca te-ai nascut fie intr-o zi de 4, 9, 14, 19, 24, 29, faci parte din categoria D.

Daca te-ai nascut intr-o zi de 5, 10, 15, 20, 25, 30, faci parte din categoria E.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Zodiacul Amor: Grupul A

Soapta lui Amor: „Ti amo tanto, amore mio!” (Te iubesc mult, dragostea mea)

Pentru tine, iubirea este cel mai frumos lucru ce ti se poate intampla in viata asta. Iubesti sa fii indragostita, iubesti sa te daruiesti si sa fii inconjurata de oameni pozitivi. Ai multi prieteni, alaturi de care iti place sa iti petreci timpul, iar pozitivitatea ta ii contamineaza pe toti.

In relatia cu partenerul te daruiesti fara rezerve si iti place sa traiesti cu intensitate momentele in doi. E clar! Esti o romantica incurabila. Pentru urechile tale, „Ti amo!” este cea mai frumoasa muzica!

Atunci cand nu te afli intr-o relatie, firea ta nerabdatoare imprima o stare de neliniste pana in momentul cand cineva potrivit isi face aparitia. De altfel, personalitatea ta usor colerica iti aduce si mici neplaceri uneori, caci ti se aprind scanteile foarte usor, in relatiile cu ceilalti aceste reactii fiind un factor iritant important.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Cu toate acestea esti o persoana foarte iubita si apreciata, inteligenta si deschisa catre nou ceea ce nu poate fi decat in avantajul tau.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri