24 Septembrie 2012 publicat în Horoscop 1 share-uri

Horoscopul italian reprezinta un vechi mod de a descrie natura si personalitatea oamenilor. Acest horoscop este o modalitate interesanta de a afla conexiuni intre data ta de nastere si modul cum te raportezi la viata, dar mai ales la iubire.

Zodiacul Amor: Grupul B

Soapta lui Amor: „Ti voglio bene!” (Iti vreau binele)

Visezi cu ochii deschisi la tot ce este mai frumos pentru tine si pentru cei dragi. De altfel, visurile si ambitiile tale joaca cel mai important rol in viata ta. Adori sa fii o invingatoare si nimic nu te poate opri din ascensiunea catre „varf”.

Dragostea este de asemenea o parte importanta in viata ta, de aceea faci tot posibilul ca oamenilor apropiati sa le fie bine. Alaturi de partener construiesti o relatie bazata pe respect si apreciere reciproca din care nu lipseste nici pasiunea arzatoare. Ratiunea isi are si ea rolul sau bine stabilit in relatiile tale romantice. Tu stii sa iei cele mai bune decizii si sa fii o invingatoare, chiar si atunci cand cararea dragostei nu este tocmai luminata.

Mottoul tau in iubire este „Ti voglio bene”, adica iti vreau binele, o formula ceva mai profunda pentru „te iubesc” sau italienescul „ti amo”, caci a vrea binele cuiva porneste cu puritate din adancurile cele mai ascunse ale inimii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Atunci cand ai descoperit persoana potrivita, poti intemeia alaturi de aceasta un cuplu fericit si armonios.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri