26 Septembrie 2012 publicat în Horoscop 34 share-uri

Nascute intre 23 septembrie si 23 octombrie, reprezentantele zodiei Balanta poseda anumite trasaturi de caracter si calitati care le scot in evidenta si le fac unice in comparatie cu celelalte semne din Horoscopul European.

Femeia Balanta detine frumusete naturala.

Femeia Balanta este cel mai bun exemplu de frumusete naturala. Ea este inconjurata de o aura de noblete, delicatete si eleganta. Arma sa cea mai de pret este zambetul, mereu cuceritor. Trasaturile sale corect proportionate si bine conturate o fac irezistibila in fata sexului opus!

Image © Sxc.hu

Femeia Balanta stie sa se imbrace elegant.

In ciuda faptului ca detine acea frumusete naturala la care multe dintre reprezentantele sexului feminin ravnesc, femeia Balanta stie cum sa isi scoata si mai mult in evidenta trasaturile ametitoare prin felul in care se imbraca si se aranjeaza, prin eleganta. Ea are un simt al modei extraordinar si poate iesi in evidenta cu usurinta. Are propriul stil vestimentar si nu se lasa influentata de ceea ce se poarta la un moment dat, ea fiind mai degraba cea care da tonul.

Femeia Balanta este creativa.

Femeia Balanta este in general atrasa de creativitate si iubeste artele frumoase. Ii place sa scrie, sa danseze, sa picteze ori sa cante. Isi foloseste mintea si simturile in moduri unice si fiecare ‘creatie’ a sa ii uimeste pe cei din jur prin unicitate si eleganta. Natura sa creativa o face pe femeia Balanta foarte priceputa in meserii precum actoria sau designul vestimentar.

Femeia Balanta este fermecatoare.

Femeia Balanta nu poseda doar frumusete naturala, ci si farmec. Atunci cand un barbat o priveste, cu siguranta va fi atras de aspectul sau. Insa atunci cand un barbat intra in discutie cu ea, femeia Balanta isi va folosi farmecul nativ si va reusi sa il vrajeasca, sa il faca sa nu o uite niciodata. Iscusinta si coerenta discursului ei, dar si eleganta si nobletea ii confera femeii Balanta magnetism si mister.

Image © Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

România a început negocierile pentru intrarea în OECD

25 Ianuarie 2022 - wall-street.ro

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri