Cre sunt principalele calitati si defecte pe care le detine barbatul Balanta?

Barbatul Balanta este romantic.

Image © Shutterstock - 2372142

Una dintre cele mai pregnante calitati pe care le detine barbatul Balanta este romantismul. Sincer si iubitor, el isi va surprinde placut partenera si va aduce pasiune in relatie. La fel, pentru ca este echilibrat in discurs si are o personalitate misterioasa, poate fermeca orice femeie de care se simte atras.

Barbatul Balanta este, prin natura sa, iubitor.

O alta calitate pe care o poseda barbatul Balanta este natura sa iubitoare. Atunci cand este intr-o relatie, el isi protejeaza partenera de viata cum poate mai bine chiar daca isi demonstreaza dragostea in feluri pe care ea nu le poate intelege. Loial si dedicat - asa devine barbatul Balanta atunci cand are o relatie serioasa cu persoana pe care o iubeste, jumatatea sa.

Barbatul Balanta este usor influentabil.

Da, barbatul Balanta se lasa usor influentat in viata de catre prieteni sau cunoscuti. De fapt, exista numeroase persoane care profita de aceasta trasatura negativa a sa si chiar il manipuleaza. Tocmai din aceasta cauza, atunci cand este intr-o relatie, barbatul Balanta cauta sprijin emotional de la femeia pe care o iubeste. Asadar, daca partenerul tau este nascut in zodia Balanta, tine cont de acest sfat si sprijina-l moral in tot ceea ce doreste sa intreprinda.

Image © Shutterstock - 4439989
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri