4 Octombrie 2012 publicat în Horoscop 1714 share-uri

Mai bine sa previi decat sa vindeci. Ei nu iubesc prea mult femeile, ci iubesc prea multe femei. Cine sunt barbatii berbanti ai horoscopului, acei barbati care nu se pot dezice de slabiciunea lor pentru femei?

Mai bine sa previi decat sa vindeci. Ei nu iubesc prea mult femeile, ci iubesc prea multe femei. Cine sunt barbatii berbanti ai horoscopului, acei barbati care nu se pot dezice de slabiciunea lor pentru femei? Iata un top 3 al celor mai berbanti si afemeiati barbati din horoscop, cunoscuti si drept Cei 3 Crai ai Astrologiei.

Barbatul Gemeni - Craiul Iubirii Eterne

Barbatul Gemeni are o natura duala si o mare capacitate de disimulare. Instabilitatea face parte din natura sa. Este un mare admirator al sexului frumos cu care doreste sa faca cunostinta in forme cat mai diverse. Este stiut ca atrage cu usurinta femeile in jurul. Firea aventuriera a barbatului Gemeni exercita un farmec aparte asupra multor femei. Acest barbat se plictiseste repede de o persoana si este atras instinctiv de tot ceea ce poarta stigmatul noutatii pe el. Curiozitatea il mana intotdeauna catre alte teritorii, interzise sau neinterzise. Maestru in arta seductiei si a umblatului din floare in floare, barbatului Gemeni ii place sa faca curte, sa flirteze si sa spuna vorbe dulci. Nu are mustrari de constiinta daca se intampla sa aiba relatii in paralel sau iubiri secrete. Nici trupul, nici sufletul sau nu cunosc termenul de fidelitate. Nu stie ce inseamna sa doresti o singura femeie pentru o perioada mai indelungata de timp.

Barbatul Sagetator - Craiul de pica

Poate ca are multe calitati, insa are si o slabiciune pe masura: slabiciunea pentru femei. Barbatul Sagetator este un aventurier ce tine mult la independenta sa si iubeste libertatea mai mult decat orice pe lumea aceasta. Pana la varste foarte inaintate, refuza sa-si asume angajamentele si responsabilitatile necesare unei relatii stabile, multumindu-se cu aventuri de-o noapte sau relatii pasagere. Ceea ce este mai frapant la barbatul Sagetator este faptul ca are succes in randul femeilor, desi intentiile sale flusturatice sunt adesea exprimate fara perdea, in mod direct. Isi doreste sa experimenteze cat mai mult pe plan sexual si isi doreste experiente cat mai diverse pe care, evident, le poate obtine doar de la persoane diferite. Sentimentele ii sunt ca si relatiile. Vin si pleaca.

Barbatul Pesti - Craiul de Curtea Veche

Barbatul Pesti face parte dintre cei trei crai al horoscopului, insa nu exageram cu nimic daca il numim crai de curte veche. Gentleman, politicos, afisand anumite principii sanatoase si frumoase de viata, te-ai putea lasa pacalita de bunele sale intentii. In mod neasteptat si surprinzator, ’familistul’ zodiacului este unul dintre cei mai berbanti barbati din horoscop. Isi doreste o familie si iubire, insa este extrem de nehotarat si indecis in privinta celei care ar putea sa i le ofere. Chiar daca elucideaza misterul, asteapta perfectiunea de la cea pe care si-o doreste consoarta pentru o perioada indelungata de timp. Cauta de aceea mult si bine in jurul sau, umbland din floare in floare, iubind femei diferite. Poate chiar fi cu mai multe partenere deodata. Fiecare femeie pe care o place sau de care este atras detine anumite calitati care sunt pe placul barbatului Pesti. Barbatul Pesti iubeste drama sentimentala. Adopta de multe ori masca celui care sufera in dragoste si este ranit, avand nevoie de afectiunea unei femei care sa-l vindece.

Foto homepage si interior: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri