5 Octombrie 2012 publicat în Horoscop 70 share-uri

Horoscop la masculin: Descopera natura sexualitatii barbatilor si manifestarea lor in relatiile de cuplu. Sexul este si el o infatisare a principiilor dualitatii si perechii de opozitii care formeaza baza universului creat asa cum il cunoastem noi, scrie Vivian E. Robson in cartea sa "Astrologia si Sexul", care a aparut si in traducere romaneasca la Editura Herald.

In "Astrologia si Sexul", Vivian ne poarta intr-o incursiune a cunoasterii. Iata ce frumos explica Vivian dualitatea si implicit relatiile sexuale: "Existenta fiecarui obiect material, insusire sau idee implica de asemenea existent opusului. Astfel, avem zi si noapte, caldura si frig, bun sir au, negru si alb, pozitiv si negative, barbat si femeie, toate fiind pur si simplu aspecte complementare ale unei unitati de baza si care trebuie intelese ca expresii ale unei polaritati".

Astrologia, spune Vivian E. Robson, "poate sa faca lumina in privinta diferentelor de sex din cadrul unui cuplu", acesta fiind chiar subiectul cartii sale.

Pornind de la aceasta carte, va vom prezenta cateva caracteristici generale privitoare la sex si relatiile de cuplu, pentru barbatii din fiecare semn zodiacal in parte:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Barbatul berbec, sexualitatea si relatia sa de cuplu

Berbecul este un semn iute, impetuos si indaratnic, astfel el are tendinta de a se manifesta in aceeasi maniera si in relatiile de dragoste. Ca semn marital este patimas, dar in acelasi timp este foarte idealist. In ceea ce il priveste, satisfacerea dorintelor sexuale este o problema mai mult de impuls de moment decat de cautare deliberata.

Este un tip foarte pozitiv care nu se armonizeaza bine cu o partenera pozitiva, explica V. Robson. Berbecul are tendinta de a cauta pe cineva cu o natura mai slaba pe care sa-l impresioneze si protejeze cu calitatile sale masculine.

Berbecul lupta intodeauna pentru intaietate, iar daca partenerul nu este multumit ca este condus, vor aparea in mod constant conflicte. Partial din acest motiv, casatoriile berbecului sunt de multe ori nefericite. Un alt factor care contribuie la ruperea armoniei de cuplu este tendinta catre sexul fizic sau psihic si de asemenea tendinta de a se complace in flirturi si lefgaturi amoroase accidentale.

Barbatul Taur, sexualitatea si relatia sa de cuplu

Semnul Taurului are o puternica natura sexuala care este in principal fizica, dar in acelasi timp nu este in niciun caz un semn nestatornic. Barbatul taur este de multe ori inclinat spre desfrau, iar asta il poate duce deseori spre excese. La inima, taurul este credincios, blajin, usor de satisfacut si rabadator, iar ca sot este tipul sedentar.

Taurul este un semn linistit si nu foarte demonstrativ, dar sentimentele ii sunt adanci si este inclinat sa fie posesiv, desi nu in masura aratata de alte semne cum ar fi Racul.

O alta caracteristica importanta in privinta sexului si castaoriei este puterea naturala de linistire si vindecare, ceea ce face ca nativul acestui semn sa fie un bun partener pentru cineva cu sistem nervos intins la maxim.

Barbatul Gemeni, sexualitatea si relatia sa de cuplu

Gemenii sunt in esenta un semn cu sange rece, fara afectiune si fara principii morale. Perspectiva Gemenilor este una pur mentala, iar interesele sexuale sunt pentru ei secunadare. "Geamanul vrea sa vada rotile invartindu-se si este complet neatent la efectul procesului asupra victimei sale".

Este evident ca atitudinea normala a Gemenilor in probleme sexuale nu este numai experimentala, ci in mare parte rece, calculata si egoista. Acesta este considerat a fi un semn nestatorinc si schimbator, nestatornicie care apare din dorinta geamanaului de a atinge idealul sau teoretic.

Barbatul Rac, sexualitatea si relatia sa de cuplu

Racul este extrem de imaginativ si emotional, iar perspectiva sexului este romantica, sentimentala, protectoare si in foarte mare masura materna.

In forma sa cea mai buna, racul are o natura domestica, dragoste materna si o dorinta de a indragi si proteja pe altii. Are spirit de sacrificiu si asteapta putin in schimb pentru afectiunea pe care o revarsa asupra celorlalti.

Racul are si partile lui negative care deriva din aceasta caracteristica importanta. Racul are tendinta de a transforma dragostea de camin si bunuri in obsesie, in avaritie. De asemenea, firea sa protectoare se poate manifesta si printr-o fire sacaitoare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri