12 Iulie 2012 publicat în Horoscop 1350 share-uri

In fiecare om se regaseste una din ipostazele divinitatii, in fiecare om regasim o anumita insusire a divinitatii. Iti propunem astazi un altfel de horoscop, un horoscop care isi doreste sa scoata la suprafata latura luminoasa a fiecarei fiinte umane. Afla care sunt atributele divine care se regasesc in fiecare zodie:

Leu – Initiatorul, Cel care actioneaza si instaureaza

In Leu regasim atributul divin de a da nastere inceputurilor. Este o calitate pe care nu o au multi. Leul este activ, dinamic, in permanenta actionand, in permanenta dorind sa instaureze o noua ordine a lucrurilor sau sa deschida un drum, fie pentru el, fie pentru altii. Spre deosebire de divinitate, pacatul sau este vanitatea.

Fecioara – Gratia, Cea care vindeca si se indura

Fecioara are insamantata in esenta sa o trasatura splendida a divinitatii: abilitatea de-a vindeca, de-a aduce alinare, de a da speranta. Empatica si intelegatoare, Fecioara poate vindeca sufletele celor din jur. Este meditativa, modesta si deschisa catre ceilalti, percepandu-se pe sine ca pe o piesa in marele sah al vietii. Avand asteptari mari de la ea insisi si de la ceilalti, pacatul ei ocazional este acela de a se lasa prea usor dezamagita, criticandu-i pe cei pe care ii iubeste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Balanta - Creatorul, Cel care da nastere

In Balanta regasim abilitatea divinitatii de a crea frumosul, de a-l iubi, de a-l propaga. Fizic si intelectual, Balanta este o zodie atragatoare, atrasa de arte, de armonie si de frumos. Balanta naste uneori frumosul prin puterea cuvantului, avand abilitati scriitoricesti. Este senzuala, rationala si idealista in acelasi timp, avand tendinta de a deveni dependenta de persoanele pe care le iubeste.

Scorpion - Maniosul, Cel care se manifesta

In Scorpion regasim atributul divinitatii de a se mania. Mania denota o fire usor excitabila, pasionala si arzatoare, preocupata intens de viata si de ideea de dreptate. Scorpionul are o personalitate inconjurata in mister, iar reactiile sale nu pot fi niciodata prevazute in totalitate. Puternic din fire, Scorpionul ajunge acolo unde isi propune. Dumnezeu nu se razbuna insa, nu este sarcastic si nici nu critica… Asta uita omul Scorpion.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri