Afla ce iti rezerva destinul in luna iulie din perspectiva astrologiei chinezesti!

Sobolanului ii este rezervata in iulie o perioada prolifica in care accentul cade asupra proiectelor noi si a ideilor nonconformiste. Fiindca de munca nu vei duce lipsa, este important sa acorzi un spatiu, fie cat de mic, si relaxarii. Draga nativ nascut in semnului Bivolului… Daca te aflai in impas emotional, afla ca luna iulie aduce clarificare si limpezire de situatii. Este momentul sa intelegi ce vrei cu adevarat si apoi sa iei decizii.

Draga Tigrule, ai de partea ta norocul in luna iulie si mai ales pe plan financiar. Investeste cu cap si vei investi cel mai bine. In iulie, Iepurelui ii este solicitata cel mai mult si cel mai mult implicarea sa sociala. Nu este cazul sa devii introvertit tocmai acum, caci luna iulie promite sanse mari de gasire a sufletului pereche tocmai prin socializare si interactiune cu ceilalti.

Daca esti Dragon, ar fi ideal sa profiti de concediul de relaxare alaturi de cei dragi. Munca te-a solicitat foarte mult in ultima vreme si a sosit momentul perfect pentru a-ti lua revansa. Astrologia iti spune ‘pauza’ pentru o buna parte din luna iulie. Calul are parte de aventura emotionala a vietii lui in cea de-a doua jumatate a lunii iulie. Atunci, sansele de a trai povestea de dragoste a vietii sale cresc pana aproape de nivelul maxim.

Draga Sarpe, gandeste-te de doua ori inainte de a lua decizia de a te desparti de cineva drag doar pentru ca ai aplecat urechea spre barfe si guri rauvoitoare. Cerceteaza inainte de a emite acuzatii.

Nativului Oaie ii recomandam mai multa precautie si mai putina impulsivitate atunci cand vine vorba de schimbarea locului de munca. Intelepciune si rabdare… iata doua lucruri importante de care ai nevoie in luna iulie. Draga Maimuta, la tine lucrurile se complica putin in cea de-a doua saptamana a lunii iulie. In viata de cuplu, apar tensiuni imposibil de ignorart si majoritatea cauzate de anumite datorii sau intarzieri financiare.

Draga Cocos, nu este momentul sa clachezi si nici sa cedezi in fata celorlalti. Comunica eficient si sustine-ti punctul de vedere. De data aceasta, atitudinea valoreaza la fel de mult ca si comunicarea. Iulie este o luna provocatoare pentru Caine, atras in mod irezistibil de ideea de aventura si experimentare. Distractia te cheama la ea. Da-i curs, insa nu neglija total domeniul profesional.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri