12 Iulie 2012 publicat în Horoscop 1350 share-uri

In fiecare om se regaseste una din ipostazele divinitatii, in fiecare om regasim o anumita insusire a divinitatii. Iti propunem astazi un altfel de horoscop, un horoscop care isi doreste sa scoata la suprafata latura luminoasa a fiecarei fiinte umane. Afla care sunt atributele divine care se regasesc in fiecare zodie:

Sagetator – Unificatorul, Cel care uneste

In Sagetator regasim armonia unitatii divine. Sagetatorul este o fire pasnica si pacificatoare, militand pentru construirea unei lumi mai bune in jurul sau. El este cel care accepta identitatile asa cum sunt, incercand sa-i faca pe ceilalti sa se accepte ca atare, in loc sa incerce sa se schimbe unii pe altii. Sagetatorul este totodata un explorator, un iubitor al libertatii, dar si o zodie integra, cu un cod moral inalt.

Capricorn – Puternicul, Cel care instaureaza suveranitatea

In Capricorn regasim atributul puterii. Prin insasi esenta sa, Capricornul inspira tarie, potential, capacitate. Capricornul are o personalitate care fascineaza fiindca pare imposibil de descifrat in totalitate. Ferm si hotarat, stie ce sa faca si cum sa faca sa ajunga acolo unde isi doreste. Este energic si ii poate domina cu usurinta pe cei din jurul sau. Atinge usor succesul, se impune, influenteaza, ia decizii, este ascultat si respectat.

Varsator - Unicul, Cel care metamorfozeaza

In Varsator regasim trasatura divina a unicitatii. Varsatorul poate fi oricum, insa numai la fel ca ceilalti nu. Aceasta zodie se distinge prin originalitate, printr-un fel atipic de a fi, de a gandi sau de a simti. El este cel care vrea sa schimbe, sa preschimbe si sa transforme societatea si lucrurile. Este un inovator si un iubitor al dreptatii, iar firea sa poate fi imblanzita, insa niciodata supusa in totalitate. Intr-o forma sau alta, intr-un domeniu sau altul, Varsatorul metamorfozeaza viata in jurul lui.

Pesti – Rabdatorul, Cel care iese din timp

In Pesti regasim un atribut esential al divinitatii si anume rabdarea. Nativul Pesti este tolerant si ingaduitor si poate suporta nedreptati sau suferinte fara sa caute razbunarea, fara sa urasca. Este fidel si loial si doreste sa isi dedice viata celor din jurul sau.

Iti recomandam si articolele:

Horoscopul BIBLIC

Dieta lui DUMNEZEU - slabeste si vindeca!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri