Femeia din zodia Leu este, fara indoiala, extrem de speciala. Creativa, inteligenta, puternica, muncitoare si cu un simt al umorului bine dezvoltat, ea uimeste intotdeauna prin prezenta ei!

1. Femeia Leu este sufletul distractiei.

Femeia Leu este cea pe care toata lumea o asteapta cu nerabdare la o petrecere! Cand ea isi face intrarea, chiar si cea mai plictisitoare intalnire intre prieteni se transforma in distractie. La fel, pentru ca este comunicativa si inteligenta, toate persoanele se vor aduna in jurul femeii Leu, bucurandu-se de compania sa.

Image © Shutterstock - 50257459

2. Femeia Leu este loiala.

Care este cel mai important lucru pentru a dezvolta relatii sanatoase? Loialitatea, bineinteles. Fara ea, nicio relatie nu poate supravietui. Desi cu totii stim acest fapt, loialitatea a devenit o calitate extrem de rara in societatea de astazi. Totusi, femeia Leu ii recunoaste importanta, fiind total credincioasa persoanelor dragi, familiei si partenerului de viata.

3. Femeia Leu este extrem de creativa.

Atunci cand vine vorba de idei inedite, femeia Leu este experta! Nascuta sa gandeasca diferit, va descoperi modalitati inovative si inimaginabile de a spune/face lucruri. Asadar, datorita creativitatii iesite din comun, ea este un antreprenor iscusit si un generator de idei.

4. Femeia Leu este irezistibila.

Daca este un lucru care sa ii iasa femeii Leu fara sa se chinuie vreun pic, acela este atragerea atentiei sexului opus. Datorita sociabilitatii, a aspectului fizic si a elegantei, ea reuseste sa farmece imediat pe oricine. Aceasta calitate poate atrage invidia celorlalte reprezentante ale sexului masculin deoarece oricat ar incerca, niciodata nu vor putea sa concureze cu sarmul unei Leoaice.

Image © Shutterstock - 69437263


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Mimi a suferit enorm din cauza separării de Sebastian Dobrincu: „Ne-am despărțit pentru că eram înșelată”

24 Ianuarie 2022 - 9am.ro

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri