Femeia din zodia Leu este, fara indoiala, extrem de speciala. Creativa, inteligenta, puternica, muncitoare si cu un simt al umorului bine dezvoltat, ea uimeste intotdeauna prin prezenta ei!

5. Femeia Leu este stilata.

Se stie despre femeia Leu ca are niste gusturi extrem de rafinate si niste standarde ridicate. In loc sa isi cumpere zece seturi de bijuterii mai ieftine, prefera sa aiba doar unul, insa care sa fie fabulos si sa ii scoata in evidenta eleganta. Tot ceea ce tine de femeia Leu este stilat – de la imbracaminte pana la locurile pe care le viziteaza si modul de comportament.

Image © Shutterstock - 62418559

6. Femeia Leu este inteligenta.

Deoarece arata bine, se integreaza usor in orice mediu si este joviala, multi ar putea sa o considere pe femeia Leu, cel putin la inceput, prostuta. Cu siguranta ca se inseala... Leoaica este o femeie extrem de inteligenta ce nu poate fi pacalita cu usurinta, iar daca se lasa pacalita, este numai pentru ca asa isi doreste.

7. Femeia Leu este o prietena de incredere.

Pentru ca este distractiva, loiala, iubitoare si protectiva, femeia Leu este o prietena de exceptie. Intelege exact nevoile celor dragi si da sfaturi bune pentru orice situatie. Persoanele care o cunosc pot spune cu mana pe inima ca este un confident de incredere, fara de care prietenia nu ar mai fi la fel de frumoasa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

8. Femeia Leu este o femeie de succes.

Femeia Leu este extrem de puternica, daca nu din punct de vedere fizic, cu siguranta din punct de vedere emotional. Tocmai de aceea ea se descurca de minune in orice situatie este pusa (oricat ar fi ea de delicata). Pentru ea, limita este cerul si de aceea tinteste mereu tot mai sus. Desi are vise marete, nu se asteapta ca acestea sa se implineasca doar batand din palme si munceste din greu pentru a le realiza.

Image © Shutterstock - 60858262


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri