14 Iunie 2012 publicat în Horoscop 34 share-uri

Curajul, perseverenta, determinarea, generozitatea, credinta, compasiunea... toate sunt virtuti ce fac nativul din fiecare zodie o persoana speciala, demna de respect.

Harul zodiei Sagetator

Invata-te sa surazi. Priveste cu interes constructiv catre lucruri si cu prietenie catre oameni. – Tudor Vianu

In situatii speciale, prietenii, dar si oamenii pe care nativul din zodia Sagetator le cunoaste de putin timp, sunt miscati de optimismul sau contagios si abilitatea de a descoperi solutii creative la probleme ce par imposibil de rezolvat.

Harul zodiei Capricorn

Pastreaza-ti visele vii. Intelege ca pentru a realiza ceva trebuie sa ai credinta si incredere in tine, viziune, munca, determinare si daruire. Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. – Gail Devers

Inarmat cu o determinare iesita din comun, nativul din zodia Capricorn refuza sa se dea batut in situatiile de criza si lupta pentru adevar pana in momentul in care toata lumea ajunge la un punct comun.

Harul zodiei Varsator

Nu trebuie sa-ti pierzi credinta in umanitate. Umanitatea este un ocean; daca cateva picaturi din apa oceanului sunt murdare, asta nu inseamna ca intregul ocean se va murdari. – Mahatma Gandhi

Umanitarul horoscopului, cel din zodia Varsator are o gandire deschisa ce il ajuta sa dezvolte strategii interesante de comunicare ce imbunatatesc relatiile dintre oameni si ii inspira in mod pozitiv.

Foto: Ironika/ shutterstock.com

Harul zodiei Pesti

Toate problemele din lume – exploatarea copiilor, coruptia – sunt simptome ale unei maladii spirituale: lipsa de compasiune. – Dalai Lama

Nativul din zodia Pesti este plin de compasiune si empatizeaza cu cei care sufera. Atunci cand cineva are nevoie de ajutor, el se dedica in intregime, cu trup si suflet.

Foto front, main: Ironika/ shutterstock.com

Iti recomandam si:

Horoscopul Curcubeului: Care este culoarea ROGVAIV a iubirii tale?

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri