12:06, 14 Iunie 2012 publicat în Horoscop 7 share-uri

Curajul, perseverenta, determinarea, generozitatea, credinta, compasiunea... toate sunt virtuti ce fac nativul din fiecare zodie o persoana speciala, demna de respect.

Zodia Berbec

Curajul este prima din calitatile omului, pentru ca este calitatea care le garanteaza pe celelalte. – Aristotel

Ceea ce il scoate in evidenta pe nativul din zodia Berbec este tocmai curajul de a ii inspira pe ceilalti si de a ii ajuta chiar si atunci cand situatia in care se afla este incomoda ori riscanta.

Citeste si:
Mai 2021 - o astro-lună fabuloasă pentru multe zodii! Horoscopul...
Mai 2021 - o astro-lună...

Zodia Taur

Prietenia inseamna a fi frate si sora, doua suflete ce se ating fara sa se confunde, doua degete ale aceleiasi maini. – Victor Hugo

Fiind nascut in zodia Taur, esti o persoana de incredere pe care apropiatii se pot baza oricand. Tu esti piatra statornica a familiei, prietenul de nadejde care da cel mai bun sfat, chiar si in situatii de criza.

Citeste si:
'Hoţul de mărgăritare' într-un program online pascal inedit
\'Hoţul de mărgăritare\'...

Zodia Gemeni

A-i face fericiti pe ceilalti este o senzatie care nu ne oboseste niciodata, ne inaltam sufletele cu ajutorul ei, ajungand mai aproape de Cel Atotputernic. – Marie Corelli

Pentru ca are o minte agera si o atitudine pragmatica, cel nascut in zodia Gemeni rezolva cu naturalete orice problema cu care se confrunta un apropiat de-al sau si serveste prompt si altruist pe oricine se afla la nevoie.

Zodia Rac

Nu dispretui sensibilitatea nimanui, sensibilitatea fiecaruia este propriul sau geniu. – Charles Baudelaire

Pentru ca are un caracter grijuliu, sensibil si protector, nativul din zodia Rac reprezinta o oaza de liniste si regasire pentru toti cei care se simt secatuiti de puteri din cauza grijilor zilnice.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri