14 Iunie 2012 publicat în Horoscop 34 share-uri

Curajul, perseverenta, determinarea, generozitatea, credinta, compasiunea... toate sunt virtuti ce fac nativul din fiecare zodie o persoana speciala, demna de respect.

Harul zodiei Leu

Iata ce consider eu ca inseamna cu adevarat generozitatea: sa dai totul si totusi sa ai mereu sentimentul ca nu te costa nimic. – Simone de Beauvoir

Prin definitie, nativul din zodia Leu este cel mai generos din Horoscopul European. Tocmai de aceea el se daruieste neconditionat si ii ajuta pe cei dragi fara ezitare in situatiile de criza.

Harul zodiei Fecioara

Intotdeauna trebuie sa te dedici complet, deoarece daca nu o faci, cineva, undeva, se va dedica si te va invinge cand te va intalni. – Charles Edward

Cel nascut in zodia Fecioarei se dedica in mod tacut celor care au nevoie de ajutorul sau si face tot posibilul pentru a transforma o situatie negativa intr-una pozitiva.

Harul zodiei Balanta

Orice om trebuie sa caute pacea atat timp cat are speranta de a o obtine. – Thomas Hobbes

Prin caracterul calm si natura impaciuitoare, nativul din zodia Balanta ii alina pe cei care sufera, in timp ce puterea sa de munca ii motiveaza sa treaca mai departe si sa evolueze.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR
Foto: ladyphoto/ shutterstock.com

Harul zodiei Scorpion

Spune-mi ce sacrifici pentru idealul tau si-ti voi spune daca-l iubesti sau nu. – Panait Istrati

Idealismul si taria cu care crede nativul din zodia Scorpion in evolutie si renastere spiritual ail fac pe acesta un model demn de urmat pentru persoanele ce doresc sa isi urmeze telul in viata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri