Iti propunem si astazi un portret de zodie feminina, si anume pe cel al femeii Rac. Asadar, sa exploram impreuna care sunt cele mai pregnante calitati si trasaturile de caracter native pe care le detine aceasta zodie.

Din data de 22 iunie pana pe 22 iulie ne aflam in luna astrologica a zodiei Rac. Acest articol este dedicat tuturor femeilor nascute sub acest semn!

Image © Shutterstock - 17234263

Femeia Rac este sensibila.

Desi unii (putini la numar) pot considera sensibilitatea excesiva ca fiind prea dramatica, majoritatea persoanelor sunt de parere ca ea este una dintre cele mai agreabile trasaturi de caracter pe care le poate poseda o femeie. Asadar, nativa din zodia Rac este persoana perfecta la care putem sa ne descarcam sufletul de suparari, avand o inima mare si capacitatea nu doar de a ne intelege problemele, ci si de a le gasi cele mai ingenioase rezolvari. Femeia Rac nu judeca, este mereu acolo sa ne sustina, chiar si atunci cand restul lumii ne-a intors spatele.

Femeia Rac este protectiva.

Femeia Rac va lupta cu toate armele sale impotriva nedreptatilor facute persoanelor pe care le iubeste si la care tine. Acest lucru se datoreaza faptului ca nativa din aceasta zodie are o fire foarte protectiva si ii sustine pe cei dragi trup si suflet.

Pentru ca are dragostea in sange si poseda un caracter atat de iubitor, femeia Rac este mama perfecta. La fel, este o prietena, iubita sau sotie si fiica extraordinara, fiind capabila sa ii protejeze pe cei din jur de orice rau.

Putem afirma cu tarie ca EA este un adevarat INGER PAZITOR!

Image © Shutterstock - 7217800


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Victor Slav, declarații neașteptate înainte de marea finală Bravo, ai stil: „Patru fete au abandonat”

26 Ianuarie 2022 - 9am.ro

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri