21 Iunie 2012 publicat în Horoscop 31 share-uri

Care sunt cele mai pregnante calitati pe care le detine barbatul Rac?

Barbatul Rac este loial.

Image © Shutterstock - 2597767

Daca esti intr-o relatie cu barbatul Rac, cu siguranta nu va trebui sa iti faci griji in legatura cu infidelitatea. Nativul din aceasta zodie isi pretuieste extrem de mult jumatatea, iar in momentul in care iubeste pe cineva, nici nu ii trece prin cap sa se gandeasca la o alta femeie!

Barbatul Rac stie sa asculte.

Nu de putine ori ti s-a intamplat sa doresti sa discuta ceva cu partenerul tau, iar el sa nu te asculte... Daca ai avut totusi norocul sa te indragostesti de barbatul Rac, relatia ta a fost una extrem de deschisa, el fiind acel tip de persoana care nu doar asculta, ci si intelege in profunzime sentimentele pe care le exprimi prin cuvinte. Sub infatisarea de barbat puternic se ascunde un Rac extrem de sensibil.

Barbatul Rac este modest.

Ego-ul tipic masculin nu este deloc o trasatura pregnanta a nativului nascut in aceasta zodie. Barbatul Rac este diferit de ceilalti, modest (chiar daca are cele mai bune calitati fizice sau emotionale, nu se va lauda niciodata cu ele), ba chiar deloc constient de atuurile sale. Asadar, ideal ar fi sa ii reamintesti constant cat de mult inseamna pentru tine (deoarece tu insemni totul pentru el) si care ii sunt punctele forte.

Image © Shutterstock - 2648167


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri