12 Iunie 2012 publicat în Horoscop 247 share-uri

Horoscopul geto-dacic este un horoscop deosebit ce reflecta credintele mistico-religioase ale stramosilor nostri.

Horoscopul geto-dacic este un horoscop deosebit ce reflecta credintele mistico-religioase ale stramosilor nostri. Horoscopul geto-dacic se bazeaza pe mitologia geto-dacilor si face asocieri intre zeitatile din panteonul geto-dacice si trasaturile de personalitate ale unei persoane. Chiar daca nu se bazeaza pe calcule sofisticate sau pe un sistem astrologic autentic, chiar daca nu este recunoscut in lumea astrologiei, chiar daca sunt putine surse care acorda credibilitate acestui horoscop, chiar daca nu este atat de complex pe cat ne-am fi dorit, este cu siguranta un horoscop extrem de interesant, care merita sa fie descoperit.

In functie de ziua saptamanii in care ai venit pe lume, poti afla carei zodii geto-dacice ii apartii:

Cel care a venit pe lume in Ziua Intai (Luni) – zodia DIONYSOS

Dionysos este un zeu recunoscut atat in mitologia greaca, cat si in cea traca ca si stapan peste verde si veselie, dar si ca o zeitate a vegetatiei si a starii de exaltare. Dionysos mai este asociat si starii de euforie, vitalitatii si bucuriei de a trai. Persoanele nascute sub semnul zodiei Dionysos sunt persoane care iubesc sa traiasca si sa iubeasca, bucurandu-se de fiecare clipa. Totodata, sunt persoane joviale, optimiste, pozitive, usor exuberante si superficiale. Sunt ambitioase, insa au nevoie de un stimulent puternic pentru a-si duce la bun sfarsit o sarcina.

Kudika Tarot

Cel care a venit pe lume in Ziua a Doua (Marti) - zodia PLEISTOROS

Cel nascut in ziua lui Marti este patronat de Pleistoros, o zeitate traca a razboiului si a conflictelor ce cerea in mod periodic jertfe si sacrificii. Pleistoros era cel care ii proteja in mod deosebit pe razboinici. Persoanele nascute sub semnul zodiei Pleistoros sunt persoane dinamice, puternice, inzestrate cu o puternica energie fizica, dar si cu tarie de caracter si o capacitate de rezistenta fizica si psihica iesita din comun. Aceste persoane sunt tenace, directe, perspicace, niste prieteni de exceptie care nu accepta cuvantul tradare. Nu le place sa se dea batute si nu renunta cu usurinta la ceea ce si-au propus. Daca le-ai gresit cu ceva anume, pregateste-te de o razbunare crunta.

Cel care a venit pe lume la Mijlocul Saptamanii (Miercuri) – zodia DERZELAS

Derzelas sau Zeul cel Mare era o zeitate de factura masculina specifica traco-dacilor, infatisat adeseori calare. El era zeul sanatatii, veghiind asupra starii de bine trupesti, dar si asupra energiei vitale. Cei nascuti sub semnul zodiei Derzelas sunt persoane ce iubesc dreptatea, armonia si pacea. Tin foarte mult la principiile si la teoriile lor de viata si chiar daca isi doresc sa aiba parte de respectul celorlalti, nu se dezic de crezurile personale. Sunt persoane corecte, sincere, cu coloana vertebrala. Au asteptari mari de la cei din jur, fiind extrem de exigenti atat cu ei insisi, cat si cu ceilalti. Au o dorinta de autoperfectionare innascuta si urmaresc in permanenta sa isi depaseasca limitele. Sunt sensibili la critica si din acest punct de vedere pot fi facuti cu usurinta sa sufere.

Citeste si:
Casa de Monede lansează o replică a KOSON-ului, celebra monedă...
Casa de Monede lansează o...

Cel care a venit pe lume in Ziua a Patra (Joi) - zodia SABAZIOS

Sabazios este un zeu pe care vechii traci il venerau ca pe ‘Eliberatorul’, cel care ii dezrobea de sub puterea anotimpului rece. Divinitate subpamanteana conform unor izvoare istorice, Sabazios avea si atributul sarpelui, fiind perceput totodata si ca o zeitate solara a cailor. Persoanele aflate sub semnul lui Sabazios au o fire taciturna si sunt intr-o oarecare masura firi introvertite, enigmatice si cu un farmec de nepatruns. Au o infatisare rece, mentin intotdeauna oamenii la o anumita distanta, suficient cat sa nu-i lase sa patrunda in interiorul lor. Sunt insa persoane extrem de inteligente, talentate, capabile, pe care te poti baza la nevoie. Mai mult, sunt prieteni de nadejde si parteneri fideli de viata.

Cititi continuarea pe pagina urmatoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri