'Daca poti face o femeie sa rada, o poti convinge sa faca orice' este deviza dupa care se conduce barbatul Gemeni.

Care sunt cele mai pregnante calitati pe care le detine barbatul Gemeni?

Barbatul Gemeni este sociabil/comunicativ.

Mai ales la prima intalnire, intre tine si celalalt exista momente de tacere care, de multe ori, pot creea bariere de comunicare. In cazul in care ai norocul sa iesi in oras alaturi de barbatul Gemeni, nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu subiectele de discutie. El este extrem de comunicativ si cu siguranta detine secretul pentru a sparge gheata si a va distra impreuna.

Image © Shutterstock - 7764007

Barbatul Gemeni este amuzant.

Se spune ca rasul este bun pentru sanatate. In acest caz, daca il ai pe barbatul Gemeni langa tine, nu trebuie sa iti faci nicio grija in aceasta privinta. El stie cum sa antreneze atmosfera, sa iti aduca zambetul pe buze si sa atraga energiile pozitive in jurul vostru. Cand spune glume, toti cei care le asculta rad, iar cand doreste sa inveseleasca o persoana posomorata, nu da gres niciodata!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Barbatul Gemeni este romantic.

Orice femeie se asteapta ca barbatul de langa ea sa fie romantic. Desi majoritatea reprezentantilor sexului masculin nu se pricep foarte bine la surprize romantice, acestea nu este si cazul barbatului Gemeni. El ii reaminteste zilnic persoanei iubite cat de mult o iubeste, clipele petrecute alaturi de el devenind memorabile in adevaratul sens al cuvantului!

Image © Shutterstock - 9215257


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri