31 Mai 2012 publicat în Horoscop 32 share-uri

Fiecare dintre noi are nevoie, la un moment dat in viata, de un sfat. Iata care este cel potrivit in functie de zodia in care ne-am nascut!

Sfat pentru nativii din zodia Berbec

Nativii din zodia Berbec trebuie sa isi domoleasca atitudinea dominanta, lipsa cumpatarii si a rabdarii. Intotdeauna sunt de parere ca pot face orice si au tendinta de a incerca imposibilul sau prea multe lucruri deodata. Perseverenta si rabdarea sunt virtuti ce le pot scoate in evidenta calitatile cu care i-a inzestrat natura. Cei din zodia Berbec sunt predispusi la dureri de cap.

Image © Shutterstock - 16805125

Sfat pentru nativii din zodia Taur

Nativii din zodia Taur au tendinta sa se lase ghidati in viata de convingeri traditionaliste si accepta cu greu sfaturile celorlalti sau idei inovatoare. Indicat ar fi deci sa isi largeasca orizonturile cunoasterii si sa imbratiseze noul. Cei din zodia Taur sunt predispusi spre tulburari alimentare sau boli precum laringita si amigdalita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Sfat pentru nativii din zodia Gemeni

Pentru ca au sistemul nervos extrem de delicat, nativii din zodia Gemeni nu rezista sub presiune si sunt grav afectati de stres. Important pentru ei este sa se relaxeze si sa invete sa priveasca problemele din viata lor dintr-o perspectiva obiectiva. In ceea ce priveste sanatatea, cei din zodia Gemeni trebuie sa aiba grija de organele digestive.

Sfat pentru nativii din zodia Rac

Deoarece sunt puternic influentati de amintirile din copilarie, nativii din zodia Rac au tendinta sa traiasca mai mult in trecut, si nu in prezent. La fel, din cauza imaginatiei lor bogate pot deveni “victime” ale propriilor iluzi. Le lipseste aproape total pragmatismul. Cei din zodia Rac se pot imbolnavi de ulcer pe baza nervoasa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri