23 Mai 2012 publicat în Horoscop 617 share-uri

Cine greseste? Cat greseste? Ce greseste? Afla care sunt zodiile de barbati care gresesc cel mai mult in dragoste!

Cum gresesc? Cat gresesc? Ce gresesc? Care este pacatul lor in iubire si ce ii impiedica sa-si gaseasca implinirea totala in relatiile lor? Afla care sunt zodiile de barbati care gresesc cel mai mult in dragoste si au tendinta de a o apuca pe cararile incurcate si gresite ale iubirii. Afla care este pacatul capital al acestor zodii in iubire. A-l cunoaste inseamna a-l corecta pe jumatate. Voua va ramane sa stergeti cealalta jumatate.

Barbatul Berbec

Pacatul  emotional al zodiei Berbec: Este mandru din cale-afara in iubire

Berbecul reprezinta o zodie puternica, impulsiva, nesabuita si extrem de orgolioasa atunci cand vine vorba de iubire. In ceea ce priveste domeniul sentimental, printre pacatele lor capitale, la loc de cinste, se afla ORGOLIUL. Se aprinde repede, iubeste inflacarat si prefera sa isi strige aceasta iubire in toate colturile lumii. Ii place sa faca parada de iubirea sa. Se mandreste cu ea de parca ar fi un bun aflat in posesia sa, nu un sentiment in care trebuie sa investeasca in tacere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Chiar daca stie ca a gresit fata de persoana iubita, Berbecul nu poate sa-si recunoasca lui insusi sau persoanei iubite ca a gresit. Este peste vanitatea lui si egoul sau de sticla sa-si admita slabiciunile. Uneori, poate de prea multe ori, Berbecul este in stare sa lase persoana iubita sa plece, fara a mai insista, doar pentru ca isi asuma un anume rol al demnitatii. Prefera sa joace acest rol pana la capt chiar daca stie si constientizeaza ca cel care o sa aiba cel mai mult de suferit o sa fie chiar el. Nu se uita inapoi atunci cand pleaca dintr-o iubire chiar daca sufera cumplit.

Barbatul Fecioara

Pacatul emotional al zodiei Fecioara: Iubeste prea rational

Fecioara este o zodie prea rationala, prea cerebrala si prea atasata de cuvantul datorie ca sa poate sa traiasca iubirea la un nivel romantic si intens. Nimeni nu spune ca barbatul Fecioara nu iubeste. Iubeste insa intr-un mod lipsit de imaginatie, inflacarare si originalitate, orientat mai mult catre indatoririle sale de barbat, de tata, de sot care trebuie sa castige existenta familiei sale, dar nu si catre cele emotionale. Pacatul sau in iubire este acela de a iubi intr-un mod rational, rece si distant. Este in schimb critic, extrem de exigent si de pretentios.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Fecioara nu-si exteriorizeaza iubirea sau sentimentele si nici nu stie cum sa o faca. Efuziunile emotionale sunt departe de el. Este greu sa ajungi la inima unui barbat Fecioara si sa o topesti. Barbatul Fecioara este un perfectionist si cere multe de la o femeie fara sa dea in schimb prea mult emotional. Are insa sanse de indreptare si daca iubesti un astfel de barbat, il poti invata ce este iubirea prin iubire si devotement.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri