23 Mai 2012 publicat în Horoscop 617 share-uri

Cine greseste? Cat greseste? Ce greseste? Afla care sunt zodiile de barbati care gresesc cel mai mult in dragoste!

Barbatul Gemeni
 

Pacatul emotional al zodiei Gemeni: Pacatul de a nu face nimic

La fel cu a face prea multe din iubire, a nu face nimic poate fi un pacat la fel de grav. Gemenii reprezinta o zodie fascinanta si fermecatoare, insa usor superficiala. Barbatul Gemeni investeste mai mult in fericirea temporara si in placerile trupesti decat in iubirea spirituala si cea emotionala. Barbatul Gemeni se simte liber, plin de vigoare si tinerete, atunci cand poate sa experimenteze nestingherit si nu este prins in panza formala a responsabilitatilor. Nu vrea sa investeasca emotional prea mult intr-o relatie, iar indiferenta fata de persoana care il iubeste este adesea unul din pacatele capitale pe care il realizeaza atunci cand este prea tarziu.

Isi pierde rapid interesul fata de o persoana, chiar si fata de persoana pe care pretinde ca o iubeste. Asteptand ca cealalta persoana sa vina sa investeasca si sa salveze totul, barbatul Gemeni sta, asteapta si… nu face nimic. Resemnat, nu lupta pentru iubirea sa. Chiar daca se implica intr-o relatie si se straduieste sa lupte cu el insusi, facand totul sa mearga, mai devreme sau mai tarziu, se retrage intr-un colt, prea plictisit sau obosit sa mai investeasca. Pretextul lui? Nu poate sa daruiasca mai mult decat atat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Barbatul Pesti

Pacatul emotional al zodiei Pesti: Cauta iubirea in locuri gresite sau acolo unde nu exista

Zodia Pesti este cunoscuta pentru talentul sau de a cauta iubirea in locurile cele mai nepotrivite si de a atrage in viata sa persoane incompatibile. Chiar daca are o fire pasnica si isi doreste liniste in viata sa, se indragosteste tocmai de persoane care se afla la polul opus a ceea ce cauta el. Pacatul barbatului Pesti in iubire este acela de a nu deschide bine ochii si de a nu putea vedea in ceilalti ceea ce cauta cu adevarat.

Chiar daca nu recunoaste, este indragostit de ideea de a iubi. Cand se indragosteste de o femeie, are tendinta de a o idealiza. Vrea sa fie iubit si daca nu gaseste iubirea la persoana pe care o doreste el, el se incapataneaza sa o gaseasca. In mod paradoxal, desi se numara printre barbatii care isi doresc cel mai mult stabilitatea in viata lor sentimentala, au parte de ea destul de rar. Sunt multe femei care si-ar dori iubirea acestui barbat, insa are tendinta de a le atrage pe cele care profita de el.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri