31 Mai 2012 publicat în Horoscop 32 share-uri

Fiecare dintre noi are nevoie, la un moment dat in viata, de un sfat. Iata care este cel potrivit in functie de zodia in care ne-am nascut!

Sfat pentru nativii din zodia Leu

Ca si regula, nativii din zodia Leu se simt izolati de lume si singuri atunci cand nu au activitati care sa ii motiveze, ajungand melancolici sau chiar depresivi. Important pentru ei este sa ramana antrenati, dar si sa isi cantareasca vorbele in fata semenilor, deoarece prin sinceritatea lor directa isi pot face multi dusmani. Cei din zodia Leu pot suferi de boli de inima si circulatie.

Image © Shutterstock - 22524295

Sfat pentru nativii din zodia Fecioara

Benefic pentru nativii din zodia Fecioara este sa isi gaseasca un hobby care sa le tina mintea si mainile ocupate. La fel, au nevoie de impliniri profesionale si personale – trebuie totusi sa nu forteze lucrurile, sa le lase sa vina de la sine. In ceea ce priveste problemele de sanatate, cei din zodia Fecioara pot suferi de afectiuni respiratorii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Sfat pentru nativii din zodia Balanta

Din cauza faptului ca sunt foarte indecisi, nativii din zodia Balanta au nevoie de echilibru emotional si profesional. Ei tanjesc dupa fericire si pace si prea multe sperante le pot afecta starea psihica pozitiva, inclinandu-i spre depresie. Talerul din Horoscopul European are nevoie constanta de echilibru! Ca si afectiuni, cei din zodia Balanta pot suferi de dureri de spate si cap.

Sfat pentru nativii din zodia Scorpion

Din cauza mandriei, nativii din zodia Scorpion pot fi raniti extrem de usor, ajungand sa experimenteze stari de nervozitate maxima. Important este sa invete sa isi controleze temperamentul puternic si sa ia in considerare sfaturile persoanelor din jur. La fel, trebuie sa nu mai fie tot timpul atat de suspiciosi in legatura cu orice. Ca si boli, cei din zodia Scorpion pot fi afectati de suferinte ale ficatului si rinichilor.

Image © Shutterstock - 19544488


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri