24 Aprilie 2012 publicat în Horoscop 428 share-uri

Sparge codul secret al fiecarei zodii si descopera semnul astrologic al unei persoane fara sa apelezi la datele si coordonatele sale astrologice!

Infatisare fizica in Zodiacul European: cum ne dam seama de zodia cuiva in functie de infatisarea sa?

Ce ne izbeste cel mai mult la infatisarea unui individ? Pot trasaturile fizice sa spuna sub se semn din Zodiacul European s-a nascut o persoana? Bineinteles ca da, insa trebuie sa retinem ca exista si exceptii de trasaturi ale nativilor din aceeasi zodie ce, ca intotdeauna, confirma regula.

Zodia Berbec: Structura osoasa ingusta a fetei; frunte lata; obraji rumeni; corp puternic si foarte bine proportionat; par de culoare inchisa, sprancene bine definite si ochi limpezi; sunt intotdeauna sub ori peste greutatea normala.

Zodia Taur:

Ochi inocenti, copilarosi; buze pline si senzuale; dinti egali; par cu firul gros si o frunte ingusta; fata atragatoare si gat puternic.

Zodia Gemeni:

Zambet greu de uitat; buze carnoase; barbie bine proportionate si pometi conturati; trasaturi ascutite; statura si greutate medie; degete lungi si delicate; au un simt innascut pentru moda.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Zodia Rac:

De obicei o fata rotunda cu frunte proeminenta si trasaturi inocente; sub inaltimea medie; par in nuante de saten (mai deschise sau mai inchise); ochi mici si nas carn; partea superioara a corpului este de multe ori mai bine dezvoltata decat cea inferioara.

Zodia Leu:

Par inchis la culoare si stralucitor; ochi mari si caprui/negri; expresie faciala ce scoate in evidenta incredere si mandrie (ca cea a leului); taile subtire si picioare atletice; inaltimea poate varia de la mediu la inalt.

Zodia Fecioara:

Fata rotunda cu buze delicate si ochi mari; trasaturi mici, insa simetrice; brate lungi si sprancene subtiri; frunte lata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri