24 Aprilie 2012 publicat în Horoscop 428 share-uri

Sparge codul secret al fiecarei zodii si descopera semnul astrologic al unei persoane fara sa apelezi la datele si coordonatele sale astrologice!

Zodia Balanta:

Fata rotunda cu nas fin si trasaturi delicate; nativii pot fi pistruiati; par si ochi de obicei in tonuri de maro; sunt usor recognoscibili datorita gesturilor ample pe care le fac atunci cand poarta o discutie.

Zodia Scorpion:

Trasaturi faciale puternice, bine definite; ochi hipnotizanti ce intimideaza; de obicei au par de culoare inchisa si o infatisare misterioasa; ai piele luminoasa si stralucitoare si un zambet sarcastic.

Zodia Sagetator:

Au un cap cu trasaturi simetrice si foarte bine definite; frunte lata; un zambet larg si molipsitor; au corp inalt si suplu, cu picioare puternice; sunt foarte buni alergatori.

Zodia Capricorn:

Ochi foarte bine proportionati; fata ovala cu trasaturi proeminente si obraji definiti; par de culoare inchisa si maini dibace.

Zodia Varsator:

O figura expresiva si prietenoasa cu ochi stralucitori; au buze mai groase in centru care se subtiaza spre colturile gurii; trasaturi subtile.

Zodia Pesti:

Expresie faciala delicata si feminina; au mainile ori picioarele mai scurte decat ceilalti nativi din Zodiacul European; sunt predispusi spre obezitate atunci cand inainteaza in varsta.

Persoanele nascute in apropierea PRIMAVERII au tendinta sa aiba accentuate trasaturile fetei, fiind frumosi sau interesanti la chip: Berbec, Taur, Gemeni


Persoanele nascute in apropierea VERII au tendinta sa fie evidentiati de piele si par, ce au o stralucire iesita din comun: Rac, Leu, Fecioara


Persoanele nascute in apropierea TOAMNEI sunt remarcate in special datorita gesturilor ce sunt naturale si atragatoare: Balanta, Scorpion, Sagetator


Persoanele nascute in apropierea IERNII au, in general, un corp puternic sau atletic: Capricorn, Varsator, Pesti


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri