3 Aprilie 2012 publicat în Horoscop 2 share-uri

Te-ai gandit vreodata ca astrologia te poate ajuta in a scapa de dependenta de tigari? Refuza sa mai fii sclavul nicotinei! Universul, Saturn si Luna te ajuta sa renunti la fumat. Adauga dorinta si vointa si afla ca totul se poate. Afla cum sa renunti la fumat in functie de zodie!

Stiai ca….

La 20 de minute dupa ce te-ai lasat de fumat, tensiunea arteriala revine la normal?

In 8 ore de cand te-ai lasat de fumat, nivelul de monoxid de carbon din sange se reduce la jumatate, iar nivelul de oxigen revine la normal?

In 48 de ore de la ultima tigara, riscul de a avea un atac de inima scade? Toata nicotina din organism este eliminata, iar simtul gustului si al mirosului revin la normal?

In 72 de ore de cand te-ai lasat de fumat, tuburile bronhiale se relaxeaza, iar nivelul de energie al organismului creste?

In 2 saptamani de cand te-ai lasat de fumat, circulatia sangelui se imbunatateste considerabil si va continua sa se imbunatateasca si in urmatoarele 10 saptamani?

In 3 - 9 luni de cand te-ai lasat de fumat, tusea, harcaitul, raguseala si probleme de respiratie dispar in timp ce capacitatea plamanilor se imbunatateste cu 10%?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Intr-un an de cand te-ai lasat de fumat, riscul de a avea un atac de inima este redus la jumatate?

In 5 ani de cand te-ai lasat de fumat, riscul de a avea un atac cerebral devine egal cu cel al unui nefumator?

In 10 ani de cand te-ai lasat de fumat, riscul de a face cancer de plamani este egal cu cel al unui nefumator?

In 15 ani de cand te-ai lasat de fumat, riscul de a avea un atac de inima este egal cu cel al unui nefumator?

Wade Meredith este cunoscut in lumea bloggerilor si a internautilor ca fiind un ‘bloger de top’. publicand articole extrem de interesante pe teme de sanatate pe blogul Healthbolt. Intr-un articol foarte popular "What Happens to Your Body If You Stop Smoking Right Now?" (Ce se intampla cu corpul tau daca renunti la fumat chiar acum?), Wade Meredith expune scurt, succint si elocvent, in cifre, beneficiile imediate si pe lunga durata ale renuntarii la fumat. Vi le-am prezentat mai sus, asa cum apar ele in articolul original despre renuntarea la fumat, al lui Wade Meredith.

Poate ca aceste fapte medicale ti-au atras atentia si te-au pus pe ganduri. Poate ca aceste fapte medicale ti-au facut cunoscute pe scurt cateva din beneficiile renuntatului la fumat. Totodata, in cazul in care esti fumator si intentionezi sa te lasi de fumat, poate ca articolul de fata iti poate fi de ajutor. Poate ca pe langa metodele clasice (exercitiile de vointa, autosugestia, etc.) si neconventionale (hipnoza, acupunctura, etc) pe care le-ai incercat pentru a te lasa de fumat, astrologia iti poate veni si ea in ajutor in acest sens.

Te-ai gandit vreodata ca astrologia poate veni in sprijinul tau in decizia de a renunta la acest obicei nociv? Mai mult ca sigur ca nu. Astrologii sunt insa de alta parere si vin cu niste indicii extrem de pretioase. Totodata, in functie de zodia carei ii apartii, astrologia iti ofera anumite trucuri pentru a renunta la tutun si a te vindeca de dependenta ta de nicotina.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri