3 Aprilie 2012 publicat în Horoscop 2 share-uri

Te-ai gandit vreodata ca astrologia te poate ajuta in a scapa de dependenta de tigari? Refuza sa mai fii sclavul nicotinei! Universul, Saturn si Luna te ajuta sa renunti la fumat. Adauga dorinta si vointa si afla ca totul se poate. Afla cum sa renunti la fumat in functie de zodie!

Astrologia renuntarii la fumat: Cum te pot ajuta LUNA si SATURN sa scapi de dependenta de tutun?

Refuza sa mai fii sclavul nicotinei! Universul, Saturn si Luna te ajuta sa renunti la fumat. Daca ti-ai propus sa renunti la fumat, poate ca nu ar fi deloc gresit sa ai in vedere si urmatoarea teorie astrologica chiar daca nu este fundamentata stiintific. Conform unor idei astrologice moderne, pozitionarea Lunii si a planetei Saturn pe bolta astrala poate veni in sprijinul deciziei tale de a renunta la fumat. Astrologii ne sfatuiesc sa renuntam la fumat in momentul in care Luna se afla in descrestere si formeaza un unghi de 60 de grade cu Saturn.

De ce sa avem in vedere doar aceste doua planete si nu altele? Fiindca astrologic vorbind, atunci cand sunt aliniate in unghiul potrivit (60 de grade), aceste doua planete iti furnizeaza fluxul de energie necesar pentru a-ti sustine decizia renuntarii la fumat. Fiindca Luna este astrul care ne guverneaza emotiile, nevoile, dar si obiceiurile si deprinderile. Luna este cea care ne influenteaza cel mai mult starile de dispozitie, dar si nazuinta de a reusi in ceea ce ti-ai propus. Luna este cea care guverneaza si starea noastra interioara si stabileste conexiuni emotionale intre interiorul nostru si mediul exterior.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Fiindca Saturn, numit si ‘Marele Invatator’ este considerat a fi planeta disciplinei si a structurii. Energia sa este benefica pentru a te dezvata de anumite obiceiuri nocive. Saturn va fi ghidul tau, te va motiva si iti va accentua capacitatea de autodisciplina.

In faza de crestere a Lunii, dorintele, poftele si nevoile noastre au tendinta de amplificare si simplificare, in timp ce in etapa de descrestere a Lunii, dorintele, poftele si nevoile noastre tind sa se diminueze. Totodata, in luna in care te afli, pozitia lui Saturn si alinierea sa cu planeta Luna este extrem de importanta, spun astrologii. Momentul astrologic propice pentru a renunta la fumat este atunci cand Saturn formeaza un unghi de 60 de grade cu luna aflata in descrestere (Luna incepe sa descreasca dupa Luna Plina).

Saturn nu se aliniaza in acest unghi prielnic chiar in fiecare luna. Cere sfatul unui astrolog pentru a afla momentul in care Saturn se aliniaza la 60 de grade fata de Luna sau cauta pe internet calendare astrologice speciale ce iti pot furniza aceasta informatie. Tranzitul Lunii in zodiac este de 28 de zile, Luna trecand si ramanand in fiecare semn astrologic timp de 2 zile si jumatate. Totodata, cauta sa eviti ca in ziua pe care ti-o alegi sa renunti la fumat Saturn si Luna sa se afle intr-un unghi ‘neprielnic’ si discordant. Va crea o energie discordanta intre vointa si emotie, un conflict intre ‘a dori’ si ‘a simti’.

Conform farmersalmanac.com, in lunile aprilie si mai 2012, cele mai bune zile pentru a renunta la fumat sunt:


Aprilie:
10, 11, 12, 15, 16, 17, 20
Mai:
8, 9, 13, 14, 17, 18


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri