24 Aprilie 2012 publicat în Horoscop 428 share-uri

Sparge codul secret al fiecarei zodii si descopera semnul astrologic al unei persoane fara sa apelezi la datele si coordonatele sale astrologice!

Zodia Leu:

Mandru, increzator in propriile forte; cauta intotdeauna atentie; are o atitudine dramatica ori indrazneata; inteligent si foarte abil in luarea deciziilor; atragator; caracter loial si sensibil; mereu inconjurat de oameni.

Zodia Fecioara:

Este o persoana metodica si meticoloasa; ii place sa barfeasca; are o minte ascutita; de multe ori este o fire timida; organizata si muncitoare; intr-o confruntare verbala ii place sa isi justifice punctele de vedere si sa aiba aproape intotdeauna dreptate.

Zodia Balanta:

Persoana indecisa; ii place sa flirteze; are gratie si iubeste dreptatea; ii plac lucrurile frumoase; are maniere iesite din comun si este politicoasa; poate face mai multe lucruri in acelasi timp; iubeste sa socializeze; este un caracter idealistic ce doreste sa fie inconjurat de armonie.

Zodia Scorpion:

Secretos si pasional, acest semn din zodiac este un extraordinar confident; loial, misterios; dinamic; atletic; este inconjurat de o aura de mister si are trasaturi extrem de puternice; fire optimista; nu trebuie suparat deoarece este razbunator.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Zodia Sagetator:

Persoana curajoasa si inteligenta, zodia Sagetator este extrem de aventuroasa si libertina; independenta, rebela; fire carsimatica si foarte vorbareata; de multe ori impulsiva; are o gandire idealistica; este copilaroasa.

Zodia Capricorn:

Persoana incapatanata si argumentativa; are un caracter matur si rezervat; fire generoasa si muncitoare; respecta intotdeauna autoritatea.

Zodia Varsator:

Este o fire ce iubeste sa se puna in slujba celorlalti; caracter optimist si entuziast, poate uneori sa fie extrem de rece ori indiferent; original si prietenos; poate uneori sa se razgandeasca fara motiv; gaseste mereu solutii la probleme.

Zodia Pesti:

O persoana sensibila si prietenoasa cu un caracter plin de imaginatie; se orienteaza foarte mult in functie de trairile sale interioare; ii place sa isi ajute semenii, insa se ofenseaza destul de usor daca nu este bagat in seama; fire optimista.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri