24 Aprilie 2012 publicat în Horoscop 428 share-uri

Sparge codul secret al fiecarei zodii si descopera semnul astrologic al unei persoane fara sa apelezi la datele si coordonatele sale astrologice!

Foto fr si main: www.shutterstock.com - 39622060
Image (C) 2011. Used under license from Shutterstock.com

Ghici astrologie ce-i... Poti sa fii propriul astrolog sau chiar mai bun decat un astrolog. Sparge codul secret al fiecarei zodii si descopera semnul astrologic al unei persoane fara sa apelezi la datele si coordonatele sale astrologice! Invata sa recunosti un nativ in mod intuitiv.

Personalitate in Zodiacul European: cum ne dam seama de zodia cuiva in functie de caracterul sau?

Personalitatea unui individ ne poate ajuta sa descifram sub ce semn este el nascut in Zodiacul European. Este el increzator? Ce obiceiuri are? Poseda calitati unice care sunt greu de gasit la alte persoane? Daca da, este un candidat bun pentru analiza. Pe de alta parte, are acea persoana tendinta sa nu iasa din tipare, sa se comporte la fel ca toti ceilalti din jurul sau? Este timida? Este tacuta?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Zodia Berbec:

Galagios, evita conflictele si este puternic verbal; tonul vocii sale are inflexiuni puternice care adauga sensuri noi unei conversatii (in special la barbati); caracter curajos si increzator in sine; fire temperamentala; uneori poate fi egoist ori copilaros; este loial si independent; adora libertatea.

Zodia Taur:

Ii place sa fie inconjurat de lucruri dragute si de cele mai multe ori poate parea materialist; cateodata actioneaza incet; stie cum sa administreze banii; iubeste activitatile in aer liber; este o persoana practica si cu picioarele pe pamant; ii place mancarea, fiind un gurmand innascut.

Zodia Gemeni:

Un interlocutor desavarsit, ingenios; ii place sa flirteze; desi are o atitudine jucausa poate de multe ori sa ofenseze cu usurinta; caracter inconsistent; usor de multumit; intelectual; influentat de starea sa interioara.

Zodia Rac:

O persoana foarte sensibila cu trairi interioare imprevizibile; fire romantica; ii place sa petreaca timp cu familia si oamenii dragi; conservator din punct de vedere social; se retrage in propria cochilie daca este ranit.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri