2012 poate aduce cu sine tranzitii, transformari si schimbari importante. Este un an benefic pentru a face investitii majore, dar si pentru consolidarea planurilor financiare. 2012 poate fi productiv daca depui efort, te lasi inspirat de creativitate si de cei din jur si la momentul potrivit iti asumi anumite riscuri si responsabilitati. 2012 pune accent si asupra laturii sociale. Este incurajata indeosebi interactiunea cu ceilalti, interactiunea sociala, dar si cooperarea.
Pe plan sentimental, putem spune ca 2012 este un an prielnic iubirii, dar si consolidarii de relatii. Sinceritatea este un aspect important al relatiilor de iubire in 2012, iar acele relatii care pleaca de la minciuna, infidelitate, inselaciunea sau adevaruri nespuse sunt supuse analizei si observatiei.
Anul Dragonului de Apa determina si o crestere interioara, amplificand dorinta de interactiune sociala si implicare pozitiva in problemele mediului si ale celor din jurul nostru. Spre deosebire de ceilalti dragoni, Dragonul de apa aduce mai multa liniste, sensibilitate, viziune si o armonizare intre creativitate si logica. Sub influenta Dragonului de apa, progresul este adus in prim plan, chiar daca acest lucru va atrage dupa sine miscari in masa. 2012 este prielnic dezvoltarii tehnologice si afacerilor. De asemenea, probleme importante ale omenirii precum resursele de energie, protejarea spatiului verde si a vietii animalelor oceanice, atenuarea efectului de sera vor fi supuse dezbaterii si actiunii in multe colturi ale lumii.
“Daca vrei sa reusesti intr-o chestiune majora, incepe cat mai devreme in anul Dragonului. Persista si nu renunta. Exprima-te deschis”, ne sfatuieste expertul astrologic Suzanne White.
Anul Dragonului de apa are loc o data la 60 de ani. Anii Dragonilor de Apa au fost: 1952, 1892, 1832, 1772, 1712, 1652, 1592
Anii Dragonilor de Apa vor fi si in anii: 2012, 2072, 2132, 2192, 2252, etc.
Iti recomandam si:
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?