Citeste horoscopul vibrational al saptamanii si descopera cu ce fel de energie sunt impregnate fiecare din cele 7 zile ale jumatatii de luna noiembrie. Este bine sa stii cu ce vibratie ai de-a face si spre ce fel de lucruri predispune pentru a lua ce-i mai bun din ziua respectiva si a folosi aceasta energie inspre beneficiul tau.

Luni: Vibratia zilei de 14 noiembrie 2016

Vibratia zilei de 14 noiembrie este despre conexiuni. Accentul pica asupra legaturilor care se stabilesc intre oameni diferiti, dar legati prin interese comune sau compatibilitati dincolo de explicatii fizice. Este o zi benefica parteneriatelor sau semnarii de contracte avantajoase pentru toate partile implicate.

Marti: Vibratia zilei de 15 noiembrie 2016

Foto: Tatiana Shepeleva / Shutterstock

Vibratia zilei de 15 noiembrie predispune deopotriva la ratiune, dar si la simtire. Este posibil ca aceasta zi sa va aduca in imprejurari care va forteaza putin sa luati decizii rapide pentru viitorul apropiat. Chiar daca nu aveti prea mult timp de gandire, este indicat sa va puneti in balans atat inima, cat si ratiunea. Cantariti bine optiunile si ascultati-va instinctele. Sfatul partenerului de viata sau a unei persoane apropiate are o oarecare greutate in luarea acestei decizii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Miercuri: Vibratia zilei de 16 noiembrie 2016

Vibratia zilei de 16 noiembrie este despre adaptare si totodata despre abilitatea de a-ti transpune peisajul interior in exterior. Se nasc aliante temporare in aceasta zi si sunt aduse in prim plan planurile de viitor care iti permit sa iti pui in aplicare visurile. Aceasta miercuri are totodata oe energie dinamica, predispunand spre actiuni si schimbari prezente si viitoare.

Joi: Vibratia zilei de 17 noiembrie 2016

Vibratia zilei de 17 noiembrie se bazeaza pe creativitate si pe originalitate, favorizand in principal munca. Esti inventiv, cauti scurtaturi pentru a ajunge la obiectul pe care il vizezi, vii cu idei noi. Stii cum sa le implementezi si deja incepi sa ii mobilizezi si pe cei din jurul tau in acest sens. Multi termina astazi cu proiecte mai vechi si se avanta in altele noi. Inspiratia vine ca un har. Toate panzele sortii sus!

Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte


Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri