Citeste horoscopul vibrational al saptamanii si descopera cu ce fel de energie sunt impregnate fiecare din cele 7 zile ale jumatatii de luna noiembrie. Este bine sa stii cu ce vibratie ai de-a face si spre ce fel de lucruri predispune pentru a lua ce-i mai bun din ziua respectiva si a folosi aceasta energie inspre beneficiul tau.

Vineri: Vibratia zilei de 18 noiembrie 2016

Vibratia zilei de 18 noiembrie este una care iti insufla curaj si speranta. Daca nu erai sigura ca pe aflai pe drumul cel bun, astazi poti primi unele semne din partea universului care iti vor spulbera indoielile. Reusesti de asemenea sa iti rezolvi probleme mai vechi si sa te detasezi de energia lor. Astazi trebuie de profiti de oportunitatile care ti se ivesc in cale fara a te arunca insa cu capul inainte.

Sambata: Vibratia zilei de 19 noiembrie 2016

Vibratia zilei de 19 noiembrie este una a abundentei. Destinul iti vrea bunastarea asa ca evita sa te concentrezi pe ceea ce iti lipseste si vizualizeaza ceea ce ai. Vei avea si mai mult. Gandurile pozitive atrag astazi norocul, experientele binefacatoare, castiguri semnificative si persoane care te ajuta sa evoluezi atat spiritual, cat si material. Este foarte posibil sa cunosti pe cineva de la care vei avea ce invata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Duminica: Vibratia zilei de 20 noiembrie 2016

Vibratia zilei de 20 noiembrie indeamna la relaxare si la meditatie. Daca nu ai lucruri urgente sau foarte importante de facut, poate ca ar fi mai bine sa iti acorzi astazi putin mai mult timp decat de obicei. Bateriile tale energetice trebuie reincarcate, iar sufletul tau trebuie sa isi gaseasca armonia in singuratate.Poarta o conversatie sincera cu tine si cu Dumnezeu. Te va ajuta mult.

Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la Newsletterul Garbo.


Foto homepage: quantium / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri