12:11, 10 Noiembrie 2016 publicat în Horoscop

Arcanele destinului dupa cartea magilor egipteni!

Cartea "Misterele astrologiei Egiptului antic" este disponibila pe site-ul Libris.ro

In aceasta carte veti intalni reluarea unei vechi traditii de calculare a horoscopului tinand cont nu numai de pozitia zodiacului, ci si de forta intrinseca pe care se pare ca o degaja structura numelui. Se va folosi metoda cabalistica de transformare a literelor in simboluri cifrice, cifre cu care se vor corecta astfel aspectele figurilor cercurilor planetare, existente la naotere sau in diferite momente ale vietii.

Citeste si:
Toamna Misterelor - documentare care explorează unele dintre cele...
Toamna Misterelor -...

Exista cercetari psihologice in zilele noastre care incearca sa demonstreze chiar o legatura intre eufonia numelui si tipul de psihologie al unui individ. Speculatiile mai pot viza si mediul familial si educational specifice unor nume, medii in care stim ca individul se formeaza. Putem lua in consideratie “terenul” genetic pe care acesta il mosteneste.

Atragem atentia cititorului si asupra altui capitol din aceasta carte, Tarotul, acea “Carte de aur a magilor” in care veti observa ca lamele negre majore poseda trei tipuri de semnificatii referitoare la lumea Divina, Spirituala si Fizica (cu echivalentele lor: gandire, vointa, actiune).

Citeste si:
Cum te relaxezi acasă și îți oferi un moment de liniște cu Tesori...
Cum te relaxezi acasă și îți...

Majoritatea dintre noi am vazut sau “ne am facut” un bioritm la calculator. Stim in consecinta ca cele trei cicluri (afectiv, fizic oi intelectual) au un aspect decalat, inregistrand valori diferite intr un moment anume.

Autor: Ely Star; Cartea a aparut la editura Orizonturi


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri