7 Iunie 2013 publicat în Horoscop 7 share-uri

Zodia natala iti poate oferi informatii utile si interesante despre personalitatea, nevoile si aspiratiile viitoare ale copilului tau. Afla mai jos care sunt inclinatiile sale native, ce il face deosebit si cum il poti educa in modul cel mai bun cu putinta.

Inclinatiile artistice native ale zodiei Leu se pot manifesta sub diverse forme, de la talent actoricesc pana la un impecabil (si adesea exuberant) simt al formei si culorii. Cu atat mai mult, acest copil are nevoie sa se manifeste liber si sa se afle in centrul atentiei, dar respectandu-i in acelasi timp pe ceilalti.

Horoscopul copiilor: zodia Fecioara

Daca copilul tau este nascut in zodia Fecioarei, atunci el va fi extrem de ordonat, muncitor, preocupat de aspectul personal si al lucrurilor care il inconjoara. De aceea, cei din jur trebuie sa ii respecte aceasta nevoie de ordine si perfectiune, fara insa a o lasa sa se transforme intr-o obsesie pentru copilul Fecioara.

Astfel, acesta trebuie sa aiba ocazia de a face in permanenta lucruri si de a-si folosi din plin dexteritatea manuala si agilitatea mentala.

Pe de alta parte, este esential pentru copilul din zodia Fecioara sa invete sa aiba incredere in el si in rezultatele muncii sale. Doar asa va putea renunta, macar partial, la ingrijorarea excesiva specifica zodiei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Horoscopul copiilor: zodia Balanta

Daca copilul tau este nascut in zodia temperata a Balantei, atunci el are cu siguranta o personalitate fermecatoare, care inspira multa liniste celor din jurul sau.

Printre punctele slabe ale acestei zodii se numara inclinatia spre inertie, greutatea in a lua o decizie si dorinta de a fi pe placul tuturor.

Aceste tendinte ar trebui combatute cat mai devreme posibil, in primul rand prin implicarea copilului in activitati diverse, alaturi de persoane diverse (Balanta este prin excelenta o zodie sociala).

Este importanta de asemenea explicarea dezavantajelor pe care le poate avea uneori o astfel de atitudine non-combativa si inclinata catre compromis [...]

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri