7 Iunie 2013 publicat în Horoscop 7 share-uri

Zodia natala iti poate oferi informatii utile si interesante despre personalitatea, nevoile si aspiratiile viitoare ale copilului tau. Afla mai jos care sunt inclinatiile sale native, ce il face deosebit si cum il poti educa in modul cel mai bun cu putinta.

Pe de alta parte, copilul din zodia Balanta are o mare nevoie de armonie si echilibru in viata sa. De aceea, incurajarea sa catre o anumita directie artistica se poate dovedi extrem de buna pentru el pe termen mediu si lung.

Horoscopul copiilor: zodia Scorpion

Daca copilul tau este nascut sub semnul Scorpionului, atunci el este inzestrat nativ cu foarte multa energie, la nivel fizic precum si psihic. De aceea, este foarte important ca el sa invete sa-si canalizeze eficient aceasta energie, atat prin activitati fizice solicitante, cat si prin hobby-uri stimulatoare la nivel psiho-emotional.

Cititul si rezolvarea de teste diverse se pot dovedi foarte antrenante pentru nativul din Scorpion. De asemenea, participarea la spectacole, concerte sau manifestari in aer liber ii poate starni curiozitatea nativa intr-o directie benefica pentru dezvoltarea sa ulterioara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

In plus, este extrem de important pentru copilul nascut in zodia Scorpion sa invete sa-si exprime deschis sentimentele, tendinta sa innascuta fiind aceea de a-si ascunde problemele si de a se inchide in sine.

Horoscopul copiilor: zodia Sagetator

Daca copilul tau este nascut in zodia Arcasului, atunci el da dovada de mult entuziasm, creativitate si de o energie fizica pe masura. Interesele sale variate ii pot distrage foarte usor atentia, iar capacitatea sa de finalizare nu este tocmai la cote maxime. De aceea, acest copil trebuie incurajat sa se implice pe rand in diverse activitati si nu in acelasi timp.

De asemenea, el are nevoie sa-si consume in mod echilibrat energia mentala si fizica. Prin urmare, ziua ideala pentru copilul din Sagetator trebuie sa cuprinda atat activitati statice - cititul si invatarea de limbi straine sunt printre cele mai bune -, cat si activitati dinamice, desfasurate in exterior [...]

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri