19 Martie 2013 publicat în Horoscop 2 share-uri

Fiecare semn zodiacal in parte are anumite caracteristici definitorii, care ii determina atat personalitatea, cat si talentele native. Descopera in randurile urmatoare care sunt secretele zodiei tale si cum poti profita din plin de ele.

Caracteristicile zodiei: zestrea astrala a Berbecului

Energice si competitive, nativele din Berbec adora orice tip de activitate dinamica in care se pot implica cu pasiune si entuziasm. Toate sporturile pline de adrenalina sunt potrivite pentru a consuma acest exces caracteristic de energie martiana, fie ca vorbim de schiat, calarie, vanatoare, motociclism, alpinism, parasutism ori de variantele mai <pasnice> ca joggingul, tenisul ori aerobicul.

In plus, nativele din Berbec pot fi talentate la jocurile video in retea, dar si la dansat, in special in variantele street sau club dance. Pasionalul tango poate fi insa o varianta la fel de buna pentru aceste native de a-si manifesta personalitatea martiana.

Caracteristicile zodiei: zestrea astrala a Taurului

Pentru nativele din Taur, talentul artistic primeaza in fata celui sportiv, cu atat mai mult cu cat ele au o personalitate astrologica foarte calma, metodica si cumpatata. Daca esti nascuta in zodia Taurului, este foarte posibil sa ai diverse legaturi cu lumea muzicii, fie ca este vorba de un talent nativ in aceasta directie, fie pur si simplu de participarea la concerte si diverse evenimente muzicale.

In plus, alte tipuri de arta te pot atrage la fel de mult, ca si ideea de a transforma intr-o opera de arta tot ceea ce iese din mainile tale. De la gradinarit ori brodat pana la colectionat de bijuterii sau de antichitati, esti talentata la tot ceea ce este minutios si in acelasi timp valoros din punct de vedere estetic.

Caracteristicile zodiei: zestrea astrala a Gemenilor

Sociabilitatea si deschiderea mentala sunt doua dintre principalele caracteristici ale nativelor din Gemeni. De aceea, daca esti nascuta in acest semn zodiacal, vei avea aptitudini extrem de dezvoltate de comunicare si socializare. Astfel, esti persoana potrivita pentru a organiza orice tip de intalniri si de activitati sociale, dar si pentru a strange aderenti in favoarea cauzelor pe care le promovezi.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri