Horoscopul tiganesc are ca punct de plecare elemente dragi si comune din viata de zi cu zi ale acestor suflete nomade.

Te invitam sa citesti un horoscop fascinant si altfel, cu iz de legenda si desprins parca din povestile tiganesti. Desi nu este foarte cunoscut, este un horoscop stravechi, ce isi are radacinile in Evul Mediu. Horoscopul tiganesc se bazeaza ca si cel European pe 12 semne/ simboluri, ce corespund unei anumite perioade de nastere. Spre deosebire de acesta, horoscopul tiganesc are ca punct de plecare elemente dragi si comune din viata de zi cu zi ale acestor suflete nomade.

Este un horoscop inedit tocmai prin faptul ca acorda importanta si valoare obisnuitului, banalului, naturii si chiar inventiilor facute de mana omului. Spre deosebire de alte horoscope care au in vedere diverse zeitati, acest horoscop este unul mai ‘pamantesc’, mai pragmatic, menit sa scoata in evidenta latura omeneasca a fiintei umane. Avem nevoie de spiritual, insa avem nevoie si de toate aceste unelte pentru a supravietui, a trai, a munci, a produce, pentru a exista. Descopera carei zodii tiganesti ii apartii si citeste pe paginile urmatoare si descrierea zodiei tale:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

HOROSCOPUL TIGANESC

21 ianuarie – 19 februarie – CUPA

20 februarie – 20 martie – CAPELA

21 martie – 20 aprilie – PUMNALUL

1 aprilie – 20 mai – COROANA

21 mai – 20 iunie – SFESNICUL

21 iunie – 21 iulie – ROATA

22 iulie – 22 august – STEAUA

23 august – 22 septembrie – CLOPOTUL

23 septembrie -22 octombrie – MONEDA

23 octombrie – 21 noiembrie – CUTITUL

22 noiembrie – 21 decembrie – TOPORUL

22 decembrie – 20 ianuarie – POTCOAVA

Foto homepage: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri