Horoscopul tiganesc are ca punct de plecare elemente dragi si comune din viata de zi cu zi ale acestor suflete nomade.

CUPA (21 ianuarie – 19 februarie)

Cupa este un simbol al uniunii, dar si al flexibilitatii intrucat lichidul turnat in cupa ii ia cu usurinta forma. In legendele tiganesti, cei doi miri impartasesc continutul aceleiasi cupe, sugerand astfel conexiunea puternica dintre cei doi si acceptarea unui destin comun. Cel nascut in acest semn este creativ, sincer, ingenios si ii place sa ii vada pe cei din jurul lui fericiti. Adora la randul sau starea de a fi fericit si tanjeste dupa iubirea adevarata. Are o intuitie deosebita, un suflet de razvratit si sange care clocoteste. Ii place sa aiba in preajma sa oameni care ii seamana in conceptii si viziuni. Intampina dificultati in a duce un lucru la bun sfarsit.

CAPELA  (20 februarie – 20 martie)

Capele reprezinta esenta divina existenta in fiecare din nou, credinta, devotamentul si iubirea neconditionata, dar si taria care vine prin intelegerea acestei nature interioare umane. Cel nascut in aceasta zodie are sentimente puternice, un suflet patimas si sensibil. Este o persoana predominant emotionala si percepe lumea si mediul inconjurator prin intermediul sentimentelor si a intuitiei sale. Stie sa iubeasca intr-un mod spiritual si pur, sensibil si visator. La exterior, este o persoana calma si pasnica, avand controlul oricarei situatii. Are initiative si viziuni atunci cand vine vorba de a intreprinde ceva pe plan profesional.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

PUMNALUL (21 martie – 20 aprilie)

Pumnalul reprezinta lupta, dar el sugereaza totodata si onoarea, victoria, vointa de a castiga. Initial, in legendele tiganesti, pumnalul era folosit de nomazi pentru a-si croi drum in padure printre hatisuri. Prin urmare, pumnalul este si un simbol al pionieratului, al deschizatorului de drumuri. Cel nascut in zodia Pumnalului este o persoana careia ii place competitivitatea. Ii place succesul, dar si drumul pana acolo. Este impulsiv si isi pierde cumpatul cu usurinta, insa daca invata tehnici de autocontrol se poate descurca excelent in pozitii de conducere. Nu are rabdare cu cei din jurul sau, insa da dovada de rabdare si perseverenta atunci cand vine vorba de obiectivele sale. Este ambitios si nu se da batut pana cand nu obtine ceea ce isi doreste. Daca il iubesti, te va iubi la randul sau. Daca l-ai ranit, asteapta-te sa te raneasca. Poate fi razbunator si crud.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri