Horoscopul tiganesc are ca punct de plecare elemente dragi si comune din viata de zi cu zi ale acestor suflete nomade.

COROANA (1 aprilie – 20 mai)

Coroana este asociata cu ideea de aur, de stralucitor, de noblete si putere. Ea sugereaza totodata iubirea pura si valoarea, conferind statut si importanta celor care o au. Cei nascuti in zodia Coroanei sunt oameni ai simturilor, atasati de tot ce inseamna confort, lux, trai bun. Au determinare atunci cand vine vorba de a obtine ceea ce-si doresc, dar si perseverenta. Sunt admirati sau invidiati pentru acest lucru. Iubesc odihna si relaxarea. Nu sunt facuti sa munceasca pentru altii, ci pentru ei insisi, de aceea se descurca excelent pe cont propriu, in propriile afaceri. Sunt fideli atunci cand iubesc si isi doresc cu orice pret stabilitatea in viata lor, fie ea materiala sau emotionala. Iubesc si admira tot ce este frumos. Pot fi incapatanati si orgoliosi.

SFESNICUL  (21 mai – 20 iunie)

Sfesnicul cu lumari este prezentat in legendele tiganeste pe post de calauzitor si pentru iluminarea corturilor. El este un simbol al luminii si al adevarului, sugerand totodata intelepciune si cunoastere. La randul sau, lumina sfesnicului este asociata cu speranta, agerimea mentala, cu vivacitatea spiritului. Nativul acestei zodii are o inteligenta sclipitoare pentru care este admirat si apreciat. Este totodata comunicativ. Isi face cu usurinta prieteni datorita firii sale calde, deschise. Curios din fire si dornic de informatii noi, ii place sa cerceteze dincolo de aparente. Este atras de studiu si invatatura.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

ROATA (21 iunie – 21 iulie)

Roata este asociata cu Luna si emotionabilitatea, cu miscarea si instabilitatea, ba chiar cu maternitatea insasi. Cei care se afla in acest semn sunt guvernati de impulsuri si emotii. Sunt sensibili din punct de vedere emotional si pot fi raniti cu usurinta. Au adesea schimbari de dispozitie, iar roata trece dispozitia lor zilnica printr-o gama larga de emotii, invartindu-i intr-un cerc al bucuriei si al tristetii, al tristetii si al bucuriei. Sunt pasnici si inofensivi de obicei si rareori isi ies din fire cu adevarat. Atunci cand o fac insa, fereste-te de mania lor. Au o inclinatie spre reverie si adora sa viseze cu ochii deschisi. Pun suflet in relatiile lor de iubire si sunt posesivi fata de partenerul lor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri