20 Februarie 2020 publicat în Horoscop 5056 share-uri

Femeia Pești se distinge ușor prin trăsăturile generoase, dar totodată delicate, prin privirea sfioasă și căldura umană pe care o emană în toate interacțiunile ei. Relația cu femeia Pești este una frumoasă, palpitantă, dar totodată cu unele aspecte previzibile, tocmai pentru că se maturizează devreme și nu se va aventura în orice activitate sau orice plan.

Femeia Pești: caracteristicile zodiei

Femeia Pești este visătoare, dar totodată pragmatică, este romantică, însă totodată atentă la latura financiară, este devotată, dar poate renunta ușor la ceva ce consideră că nu mai corespunde nevoilor sau planurilor sale, este tolerantă, dar poate fi radicală atunci când îi sunt încălcate limitele.

Iată câte contradicții! De fapt, chiar așa și este reprezentat semnul zodiacal al Peștilor, cu sensuri opuse, personalitatea lor putând lua întorsuri radicale. Putem considera femeia Pești ca având un temperament yin yang, cu o permanentă tendință la echilibru. Reacțiile ei vor fi asemenea, în funcție de cum este stimulată de cei din jur.

Femeia Pești are un simț al dreptății foarte bine dezvoltat, la fel ca și predecesoarea sa în zodiac. Nu va tolera nedreptatea, violența, minciuna – toate acestea o rănesc profund.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România EXPOZITIA SI GALA FABULOUS OVER 40 Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească

Poate fi o femeie de carieră, însă viața sa personală este mai importantă. Va căuta să aibă o familie echilibrată, copii, munca reprezentând pentru ea mai degrabă o metodă de a obține finanțe.

Deși este deosebit de sensibilă și empatică, nu lasă întotdeauna ca sentimentele sale să i se citească pe chip. Se poate întâmpla să nici nu îți dai seama când suferă, trăirile ei le ascunde de obicei. De aceea poate fi predispusă la acumularea de stres, la unele tulburări precum depresie sau anxietate. Învățând să exteriorizeze mai mult ceea ce simte sau gândește, va reuși să își descarce tensiunile interioare.

Femeia Pești în relații: romantică, fidelă, ordonată

Casa femeii Pești va fi una ordonată, cu elemnte artistice, căci iubește arta. Poate vei vedea în jurul ei culori tari – nu se ferește de tot ceea ce este extravagant. Deși introvertită, îi place să facă parte din grupuri cu care rezonează, așadar e posibil să o întâlnești la sala de dans sau la un curs de artă sau de specialitate.

„Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted

Este misterioasă și nu obișnuiește să vorbească prea mult despre viața sa personală. Acceptă cu greu prieteni în jurul său, însă știe să păstreze prietenii de-o viață. O vei vedea înconjurată de oameni cu calități extraordinare și vei simți cu fiecare zi ce o petreci lângă ea că descoperi o altă lume – o lume aparte, altfel, din care ea face parte.

Este o fire caldă, nu îi plac certurile și îi plac surprizele. În dormitor este inventivă și romantică.

Nu te poți plicitsi lângă Femeia Pești. Va găși timp pentru călătorii, va ști să separe casa de muncă, gătește preparate interesante, își alege cu stil ținutele și își respectă partenerul, pe care încearcă să îl susțină în realizarea visurilor lui.

AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți Femeile din România nu au timp pentru ele. Grija și timpul sunt întotdeauna îndreptate către familie, copii, părinți, dar niciodată către nevoile lor.

Este o femeie fidelă în cuplu și sub nicio formă nu va tolera violența, jignirile sau minciuna. Dacă partenerul este înfuriat, ar face bine ca mai întâi să se calmeze și apoi să înceapă o discuție cu ea, căci altfel o discuție înflăcărată ar putea fi ultima. Cum spuneam mai sus, pe cât este de tolerantă, pe atât este de radicală.

Lângă femeia Pești vei învață să te bucuri de viață, să nu mai pui atât de mult preț pe lucrurile materiale, să te îngrijești mai mult de sănătatea ta, să faci exerciții fizice, să călătorești și să fii ordonat și sincer.

Foto: By Africa Studio, By Gorbash Varvara/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri