25 Februarie 2020 publicat în Horoscop 766 share-uri

Relația femeii Pești cu bărbatul dintr-o zodie de apă poate fi excepțională. Dacă ar exista perfectul în relații, probabil că s-ar referi la acești nativi.

Compatibilitatea femeii Pești cu bărbatul Rac – 100%

Dragoste la prima vedere, atracție neîncetată și iubire profundă – așa am descrie relația acestor doi parteneri.

Spre deosebire de nativele altor zodii, tu înțelegi intuitiv reacțiile negative ale bărbatului Rac, în fața cărora reacționezi cu compasiune și iubire. Știi că el se izolează când se simte rănit sau nesigur, știi că face unele lucruri mai puțin plăcute cu intenție de a testa apele și de a-și dovedi că se află într-un mediu sigur, unde este acceptat și apreciat. Știi că este impulsiv și ai răbdarea să îl asculți, căci se calmează repede. Știi că are nevoie de tandrețe și de timp petrecut împreună, la fel ca tine, așadar cel puțin pentru bărbatul Rac nu există parteneră mai bună ca tine. Este posibil să îi trezești spiritul de familist, căci, dacă veți avea o relație, foarte curând te va vedea ca pe mama copiilor săi.

Ție îți împlinește nevoia de romatism, de tandrețe, de comunicare și știe să fie prezent lângă tine ori de câte ori vei avea nevoie.

Singurul minus în această relație ar fi doar firea puțin copilăroasă a acestui nativ, însă tocmai această latură îi oferă imprevizibilul și umorul caracteristic al acestuia, care te cuceresc și care țin relația departe de rutină.

Dacă aveți valori relativ comune în viață, relația voastră va scrie istorie. Citeste mai departe in pagina 2 >>

Foto: By George Rudy, By pink panda/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri