Compatibilitatea femeii Pești cu zodiile de apă: Rac, Scorpion, Pești

12:02, 25 Februarie 2020 publicat în Horoscop11 share-uri

Relația femeii Pești cu bărbatul dintr-o zodie de apă poate fi excepțională. Dacă ar exista perfectul în relații, probabil că s-ar referi la acești nativi.

Compatibilitatea femeii Pești cu bărbatul Scorpion – 80%

Vă veți atrage de la prima întâlnire. Relația voastră e ca o dragoste cu năbădăi, nu vă veți plicitisi niciodată împreună, iar bărbatul Scorpion știe să restabilească armonia în relație ori de câte ori vă veți certa sau veți traversa perioade dificile.

Va înțelegeți din priviri, comunicarea voastră este adesea intuitivă. Amândoi iubiți arta și călătoriile, iar de la Scorpion vei învăța să fii mai sociabilă și mai pragmatică.

Citeste si:
Horoscop la Lună Nouă (12 APRILIE): Influențe astrale asupra vieții...
Horoscop la Lună Nouă (12...

Bărbatul Scorpion va învăța de la tine să își tempereze impulsivitatea, să accepte că adevărul poate avea două fete și că atunci când va certați, amândoi aveți, cumva, dreptate. Va învață să fie mai atent la nevoile celuilalt și chiar să încerce să organizeze timpul comun, să caute surprize, să se gândească ce ar putea face că relația să fie pe un curs bun.

Cu alte cuvinte, femeia Pești îi va stârni cu adevărat interesul bărbatului Scorpion, care va simți că ea este aleasă inimii sale.

Citeste si:
Nu te mai regăsești în relația de cuplu? Iată ce ai de făcut!
Nu te mai regăsești în...

Dacă bărbatul Scorpion va reuși să își tempereze impulsivitatea și să fie mai puțin egoist, iar femeia Pești nu va încerca să își impună regulile, relația celor doi poate fi una frumoasă și de durată. Citeste mai departe in pagina 3 >>

Foto: By G-Stock Studio/ shutterstock.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri