1 Noiembrie 2019 publicat în Horoscop 9 share-uri

Se numără printre cele mai pasionale și cuceritoare femei ale zodiacului. Este inteligentă, atrasă de lux și arte, puternică și ambițioasă – cu toate acestea rămâne destul de pretențioasă când vine vorba despre sufletul pereche. Cu greu îi va trece un bărbat pragul sufletului, iar odată întrată în relație, această femeie va fi greu de uitat.

Compatibilitatea femeii Scorpion cu zodiile de Foc: Berbec, Leu, Săgetător

Compatibilitatea femeii Scorpion cu bărbatul Berbec – 40%

Energia ei sexuală și misterul care o înconjoară îi sucesc mințile vânătorului Berbec. Cu toate acestea extrovertitul Berbec poate răscoli liniștea pe care o dorește nativa Scorpion. Bărbatul berbec este inteligent, însă pe cat îi place controlul, pe atat îi place libertatea. Are nevoie să iasă când vrea, să aibă tot felul de proiecte, chiar dacă acestea jertfesc timpul de cuplu, poate călători cu serviciul și de asemenea poate avea mulți prieteni.

Această fire extrovertită va strâni o furtuna în sentimentele nativei Scorion. Aceasta poate deveni geloasă, impulsivă, poate recurge la tehnici de manipulare pentru a-l convinge pe nativul Berbec să schimbe direcția, însă acesta iubește prea mult libertatea și dacă acasă va găsi o atmosferă tensionată va fugi repede. Ea își dorește timp petrecut împreună, intimitate, viața în doi și mai rar între prieteni, iubeste luxul și confortul casei, iar viața intimă este destul de importanta pentru nativa Scorpion.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Poate fi o relație tulburatoare între cei doi, riscând să se termine furtunos. Astrologii dau o șansă acestei relații dacă cei doi manifestă o toleranță mare între ei și dacă, probabil, ascendentele celor doi sunt compatibile. Citeste mai departe in pagina 2 >>

Foto int: By Syda Productions/ shutterstock.com

foto homepage: By Bairachnyi Dmitry/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri