1 Noiembrie 2019 publicat în Horoscop 9 share-uri

Se numără printre cele mai pasionale și cuceritoare femei ale zodiacului. Este inteligentă, atrasă de lux și arte, puternică și ambițioasă – cu toate acestea rămâne destul de pretențioasă când vine vorba despre sufletul pereche. Cu greu îi va trece un bărbat pragul sufletului, iar odată întrată în relație, această femeie va fi greu de uitat.

Compatibilitatea femeii Scorpion cu bărbatul Leu

Cei doi pot fi un cuplu interesant. Femeia Scorpion este cuceritoare, atractivă, cu o aură puternică și inteligentă, ea este cam tot ceea ce își dorește bărbatul Leu, mai puțin controlul.

Acesta este în general o persoană caldă, șarmantă, fiind atent la detalii, romantic și pasional. Este protectiv și totodată impunător, femeia Scorpion găsindu-l destul de atrăgător.

În pat se pot înțelege foarte bine, amândoi sunt pasionali și loiali, își doresc stabilitate, ascensiune socială și o viață boemă. Cei doi nativi au astfel foarte multe puncte în comun.

Probleme apar însă atunci când vine vorba despre libertatea personală și tendința de control și manipulare. Amândoi își doresc să dețină controlul, ceea ce poate genera un conflict. Este important să își respecte reciproc nevoile, să se susțină profesional, caci pentru amândoi ascensiunea în carieră este importantă și de asemenea să își impartă responsabilitățile casnice, caci femeia Scoprion nu va accepta vreodată sa dadaceasca un bărbat.

Cei doi pot fi un cuplu de invidiat, emanând stil, senzualitate și rafinament. Citeste mai departe in pagina 3 >>

foto: By Marjan Apostolovic/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri