21 Mai 2019 publicat în Horoscop 1332 share-uri

Zodia Gemeni este una dintre cele mai atractive ale horoscopului, iar Femeia Gemeni deține una dintre cele mai pline de controverse și magnetism personalități.

Horoscop: Femeia Gemeni în Dragoste

5. Femeia Gemeni este conștientă de puterea ei de atracție.

De aceea, adoră să flirteze. Deci certurile bazate pe gelozie nu sunt neapărat o chestiune exagerată și fără de fundament. Femeia din Zodia Gemeni adoră însă să se simtă admirată și își testează mereu veleitățile în materie de senzualitate, tocmai pentru că este conștientă de valoarea și forța de atracție pe care o emană.

Este însă foarte important de știut că acestă femeie este în aceeași măsură extrem de loială, iar atunci când este sigură că a ales persoana potrivită, va investi toată energia și senzualitatea ei în această relație.

6. Femeia Gemeni este partea creativă dintr-un cuplu.

Femeia Gemeni adoră să decoreze căminul pe care îl are cu o persoană și adoră să facă cadouri frumoase persoanei dragi. Așa se manifestă creativitatea ei, printr-o dragoste nestăvilită de frumos pe care o manifestă în felul cum se îngrijește de casă, de vestimentație și prin atențiile ei drăgăstoase. În cuplu, femeia Gemeni se mai remarcă de altfel și prin faptul că știe cum să își influențeze partenerul din punct de vedere vestimentar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Este de asemenea foarte probabil ca printre criteriile ei de selecție în dragoste, să fie și atenția pe care bărbatul o manifestă față de el însuși: "Are bun-gust? Se remarcă prin stil?"

Foto: Shutterstock/ Dzhulbee

7. Femeia Gemeni vrea Succesul.

Femeia Gemeni nu se mulțumește cu puțin și își va dori tot timpul să fie în top. Are obiective înalte și este foarte ambițioasă în îndeplinirea lor. Este în consecință atrasă de bărbați care la rândul lor, sunt interesați de carieră.

O femeie Gemeni nu suferă indolența și lipsa de perspectivă. Poate va testa apele împreună cu o persoană ce are un stil de viață diferit, dar va realiza repede că nu este cea mai potrivită formulă pentru ea și își va îndrepta mereu atenția spre bărbații care se ridică la același nivel de determinare și inteligență.

8. Femeia Gemeni cheltuiește mult.

Pentru că adoră să se simtă bine în viață, această femeie nu își refuză absolut nimic și țintește mereu spre un stil de viață îndestulător. Amatoare de stil, de călătorii și având o viață socială activă și foarte intensă, se știe că femeia Gemeni cheltuiește mult. Din cauza acestui stil de viață deloc modest, această femeie nu este deloc orientată spre bărbați care nu sunt dispuși să trăiască în același ritm. O femeie din Gemeni nu suportă zgârciții și nu ar face o echipă prea bună nici cu un introvertit modest. Totul în viața ei este bahic, este voluptos și abundent.

9. Femeia Gemeni este temperamentală.

Femeia din Gemeni se "aprinde" repede fiindcă are o personalitate puternică și mereu activă. Dar după o ceartă se calmează foarte repede. Chiar dacă a avut o ieșire impulsivă și energică, o astfel de persoană va ști să își gestioneze furia făcând apel la latura sa rațională.

Este cunoscut faptul că persoanele din Gemeni au tendința de a trece foarte repede de la o stare la alta ceea ce îi duce adesea în eroare pe parteneri, dar în același timp, aceste persoane sunt cele mai îndemânatice în a face slalom printre emoții, reușind să se calmeze repede și să îți acceseze latura înțelegătoare și împăciuitoare.

10. Femeia Gemeni este autentică.

Dacă este nevoie să spună ce gândește, Femeia Gemeni va fi mereu autentică și va spune mereu ceea ce este de spus. Fiind sub influența Planetei Mercur, Femeia Gemeni se va remarca de asemenea prin talentul ei de a comunica și de a fi foarte clară cu privire la ceea ce crede. Nu agreează ocolișurile și nici nu se așteaptă ca celălalt să îi citească gândurile sau să îi descifreze aluziile.

Este o maestră a diplomației cuvintelor și de aceea știe să spună uneori lucruri dure într-un mod care nu rănește. Este o abilitate pe care știe să o afișeze și în relația ei de cuplu. Talentul și deschiderea ei spre comunicare ușurează o relație și de asemenea pune baze foarte solide în raportul pe care îl are cu persoana dragă.

Foto main: By Smirnof/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri