Ei sunt cei mai ademenitori, cei mai plini de șarm și de atractivitate bărbați ai horoscopului.

4. Bărbatul Rac

Bărbații din această zodie ridică ștacheta masculinității. Ei sunt sensibili, inteligenți și dedicați ideilor lor. În relațiile de cuplu știu să își manifeste un rol protector și în același timp pot să își activeze doza de empatie necesară pentru ca lucrurile să funcțineze.

Racii sunt în general oameni care pot conecta la un nivel spiritual adânc cu persoana de lângă ei. În mod special însă, bărbatul Rac este o persoană foarte grijulie, un bărbat care crede în iubirea ideală și ar face orice ca să o aibă.

Un bărbat Rac poate forma un cuplu reușit cu femei deîn zodiile de pământ: Taur, Capricorn sau Fecioară, datorită nevoii sale de a-și crea un cadru familial sigur. În general, barabtaii raci sunt devotați și așteaptă din partea persoanei iubite, aceeași dăruire. Acest bărbat va căuta mereu relații bazate pe iubire și încredere. Relația ideală se poate concretiza între un bărbat Rac și o femeie Capricorn, ei având caracteristici similare ca loialitatea, devoțiunea și nevoia de un cămin stabil.

barbatul Rac

Imagine: chekart /Shutterstock

5. Bărbatul Fecioara

Un bărbat Fecioara este un intelectual, este o persoană foarte dulce, sensibilă și cu un simț al umorului rafinat. Odată ce va intra într-o relație, bărbatul Fecioara va oferi toată atenția și devoțiunea sa. El va da dovadă de înțelegere și iubire sinceră față de partenera sa, ceea ce creează cadrul perfect pentru o relație stabilă.

barbatul fecioara

Imagine: chekart /Shutterstock

Ceea ce îl face special pe bărbatul născut în zodia Fecioarei este inteligența lui debordantă, cât și capacitatea de a se dedica cu multă asumare oricărui proiect de viață, fie că vorbim de munca lui, fie că vorbim de casă și familie. În ceea ce privește relațiile de cuplu, pe lângă asumare și devotament, acest bărbat știe să își arate și latura sensibilă.

Căută perfecțiunea în tot ceea ce face și are standarde înalte, de aceea, când vine vorba de iubire, bărbatul Fecioara își va lua tot timpul necesar și va aștepta momentul oportun sau când va întâlni persoana potrivită.

Foto homepage: By Volodymyr Tverdokhlib /Shutterstock


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Horoscop: Top 5 cei mai ADEMENITORI bărbați ai Zodiacului.

Citeste-ti horoscopul de azi »

Citeste si Horoscopul DRAGOSTEI: 1 iunie - 7 iunie 2020 »