Energia echinocțiului din data de 20 martie și cea a Lunii Pline în Balanță, din data de 21 martie, se reunesc pentru a imprima o dorință arzătoare de schimbare.

Deja putem să simțim o stare de motivație interioară puternică și un simț al determinării. Este vorba despre energia pe care o proiectează asupra noastră două evenimente astrologice puternice.

Energia echinocțiului din data de 20 martie și cea a Lunii Pline în Balanță, din data de 21 martie, se reunesc pentru a imprima o dorință arzătoare de schimbare, în absolut fiecare din noi. Vorbim de schimbări nu doar în plan personal, ci și în plan colectiv. Acest eveniment astrologic trezește în fiecare dorință de armonie și auto actualizare (adică trecerea spre o versiune a noastră mai bună). În plan colectiv, oameni din întreaga lume se mobilizează pentru cauze comune, iar în plan personal căpătăm o motivație interioară de reușită și respect de sine. Este vremea tranziției spre armonie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Astrologie 20-21 martie 2019: Echinocțiul și Luna Plină în BALANȚĂ

Luna plină din data de 21 martie este un eveniment astrologic puternic, capabil să influențeze viețile noastre pentru următoarele luni, datorită energiei pe care o imprimă și echinocțiul din 20. Echinocțiul (numit și echinox) este momentul când ziua și noaptea sunt egale în orice loc de pe Pământ, datorită faptului că Soarele, în mișcarea sa aparentă pe cer, se află exact pe ecuatorul ceresc. Punctele de intersecție ale eclipticii (traiectoria mișcării aparente a Soarelui pe sfera cerească) cu ecuatorul ceresc se numesc puncte echinocțiale. Punctele echinocțiale își schimbă poziția pe ecliptică din cauza fenomenului de precesie.

În toate culturile lumii, Echinocțiul de Primăvară a fost celebrat ca un moment important, fiind perceput ca o reconectare la natură și la forțele care dau viață și creativitate. Echinocțiul este sărbătoarea Renașterii. De aceea, Luna Plină din data de 21 martie, în Balanță, va fi caracterizată de energia echilibrului și a reconectării la forțele noastre interioare. Din punct de vedere Astrologic, această Lună Plină va marca schimbări pozitive radicale, schimbări de dinamică și atitudine în domeniul finanțelor și securității materiale și în domeniul sistemului nostru de valori, al principiilor care ne fundamentează viața. Schimbările trebuie să se producă ACUM, dar nu într-un mod impulsiv, ci căutând și planificând strategii mature. Acest moment astrologic va genera, deci, dorința de schimbare asumată, o atitudine benefică fiecărei zodii în parte. Echilibrul dintre noapte și zi simbolizează aceeași nevoie de stabilitate și claritate.

Pregătește-te pentru că, în următoarele zile, orice slăbiciune sau insecuritate ai avea, aceasta va ieși la iveală, se va muta în planul conștient pentru a-și găsi o rezolvare. Întreaga noastră ființă va fi provocată să înfrunte frica și limitarea, datorită unor energii care ne provoacă să trecem la următorul nivel.

Orice formă de dezechilibru, orice frustrare sau nemulțumire pe care am avea-o, va fi expusă provocării unei rezoluții benefice. Marte (patronul zodiei Berbec) se va afla la 120 de grade de Pluto in Capricorn în data de 20 Martie, venind în viețile noastre cu puterea interioară de care avem nevoie pentru a face față provocărilor și oricărei dificultăți. Îmbrățișează schimbarea care deja începe să se întâmple și fă ca visurile din mintea ta să devină realitate palpabilă. În data de 21 martie vom fi influențați de Venus (patroana Zodiilor Balanța și Taur) în Vărsător, la 90 de grade de Marte, ceea ce va genera probabil anumite tensiuni la nivelul relațiilor intime pe care le avem. Dacă încercam să fim manipulativi și posesivi nu vom putea să ne echilibrăm relațiile. Astfel, acest eveniment astrologic este o chemare la conștientizare și auto-actualizare și în planul relațiilor.

Aceste posibile crize nu trebuie însă privite în sens negativ, ci mai degrabă ca pe o provocare binevenită de a evolua și de a fi mai buni la nivel individual, în viața de cuplu, cât și în plan colectiv.

Ritual de Lună Plină și Echinocțiu:

Pentru a îmbrățișa cum se cuvine energia benefică a acestui nou început și trecerea ta într-o etapă superioară care se va manifesta în toate aspectele vieții tale, îți propunem un ritual de lună plină ce are puterea de a te alinia cu dansul Universului:

- Creează un colțișor sacru în casa ta, decorat cu lumânărele, cristale semiprețioase și flori.

- În seara cu Lună Plină notează-ți pe o foaie de hârtie toate aspectele vieții care te nemulțumesc, începând cu aspecte care țin de tine, apoi cu ceea ce te înconjoară.

Sunt toate acele lucruri pe care vrei să le transformi sau să le lași în urmă.

- Mai ai nevoie de un vas în care să arzi această foaie de hârtie.

- Aprinde un bețișor parfumat, tămâie sau salvie, pentru curățirea energiilor negative.

- Apoi, rostește această mantră care are puterea de a te elibera de îndoială și îți redă încrederea în tine: „Sunt o floare cosmică! Binecuvântez lumea cu lumină!”

Foto homepage: By Anton27 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri