12:11, 20 Noiembrie 2018 publicat în Horoscop

HOROSCOPUL MINȚII: Care sunt predispozițiile mentale pentru fiecare zodie în parte? Află care sunt limitările dar și care sunt atuurile fiecărei zodii în parte. Cât de mult cântărește raționalul în viața ta? Dar emoționalul? Există vreun mod prin care mintea te poate împiedica să îți îndeplinești aspirațiile?

Horoscop - Cum gândesc zodiile?

LEU

Cei născuți în Leu au în general o minte agilă, un dar pe care îl folosesc pentru a atinge succesul material și social. În același timp, se pricep foarte tare să aplice strategii de cucerire, emanând un șarm debordant.

La școală au fost printre cei mai străluciți elevi și asta a contribuit de asemenea la sentimentul de încredere de sine ce îi caracterizează ca oameni mături. Sunt persoane care cred într-o evoluție și o învățare care nu înceteaază niciodată pe parcursul vieții.

Citeste si:
Echinocțiul de toamnă 2020 – influențele astrale asupra fiecărei...
Echinocțiul de toamnă 2020 –...

FECIOARĂ

Fecioarele sunt persoane foarte inteligente, cu o minte analitică și un mare talent la a observa detalii importante. Adesea au o personalitatea introvertă care potențează această trăsătură analitică.

Au talentul de a găsi rezolvări la orice situație și uimesc prin agilitatea și limpezimea în gândire, de care dau dovadă. În general le place să se înconjoare doar de oameni care au calități mentale asemănătoare. În felul acesta, Fecioarele se simt mereu inspirate și provocate.

Citeste si:
Sarea NEAGRĂ indiană sau Kala Namak: proprietăți vindecătoare unice
Sarea NEAGRĂ indiană sau Kala...

BALANȚĂ

Persoanele născute în Zodia Balanței au tendințaa de a supra-analiza tot ceea ce li se întâmplă. Această atitudine mentală face ca lucrurile să pară uneori îndoielnice. Nesiguranța aceasta aduce și stagnare în viețile balanțelor. Dar ca o lecție spirituală valoroasă, atunci când reușesc să își gestioneze această tendință, Balanțele dau dovadă de multă înțelepciune provenită dintr-un calm interior pe care au învățat să îl atingă. Iar această minte calma le poate duce către orice succes își doresc.

Foto: Zvereva Iana /Shutterstock

SCORPION

Persoanele născute în Zodia Scorpion sunt extrem de inteligente, pasionate de științe exacte.

Au o fire introvertită, nu le place să își exprime sentimentele și adesea relația lor cu lumea exterioară se întâmplă prin intermediul minții analitice. Au foarte dezvoltată gândirea critică, sunt persoane care nu se opresc până nu găsesc o soluție logică. O persoană în Scorpion are o minte stârnită de cunoaștere, mereu curioasă. Un interes scăzut pentru ceilalți face ca cei în Scorpion să se concentreze mai degrabă spre lumea interioară a ideilor.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri