20 Noiembrie 2018 publicat în Horoscop 865 share-uri

HOROSCOPUL MINȚII: Care sunt predispozițiile mentale pentru fiecare zodie în parte? Află care sunt limitările dar și care sunt atuurile fiecărei zodii în parte. Cât de mult cântărește raționalul în viața ta? Dar emoționalul? Există vreun mod prin care mintea te poate împiedica să îți îndeplinești aspirațiile?

Horoscop: Cum gândește fiecare zodie în parte

SĂGETĂTOR

Cei născuți în Zodiaa Săgetător au o minte mereu în căăuțaare de poveste, de aventură. MIntea lor gândește în metafore și în simboluri. Sunt artiști desăvârșiți, maeștri ai imaginației și ai magiclui.

Pentru ei, sensul vieții este călătoria. Mintea lor este mereu pregătită de noi descoperiri. Se simt impulsionați, inspirați și motivați de tot ceea ce este nou pentru vedere și pentru imaginație. De aceea sunt cititori avizi, le place să călătorească în alte locuri ale lumii și să meargă la cineam. O minte creativă doar așa poate fi satisfăcută.

Foto: Ennona Gavrilova_Ellina /Shutterstock

CAPRICORN

Un Capricorn este combinația ideală: logică și atitudine sufletistă. Cei născuți în această zodie impresionează prin capacitatea lor de a îmbina lumea pragmaatismului cu cea a emoțiilor. Sunt persoane cu o minte agilă și cu o inimă mare și iubitoare. Este o plăcere să ai în viața ta o persoană născută în acesată zodie, fiindcă este capabilă să îți ofere o senzație de siguranță și confort, iar în momentele mai grele ale vieții, optimism și claritate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

VĂRSĂTOR

Persoanele născute în Zodia Vărsător sunt cunoscute ca fiind motoarele schimbării în lume. Ei realizează acest lucru prin intermediul unei minți inovatoare și capacitatea de a gândi în afara oricăror cutiuțe prestabilite.

Vărsătorii au o minte mereu debordaantă, mereu în căutare de idei noi și soluții. Se implică în domenii în care își pot folosi capacitățile inventive. Pot fi de asemenea artiști care provoacă perspectivele obișnuite despre viață.

PEȘTI

Persoanele născute în Zodia Pești sunt cunoscute pentru sufletul lor sensibil, dar și capacitățile mentale neobișnuite îi recomandă. Aceasta este o combinație deosebită care descrie practic, mintea filosofului - ageră și în același timp preocupată de întrebări existențiale generate de un suflet sensibil, atent la dinamica vieții. Persoanele născute în Zodia Pești impresionează mereu prin inteligența lor și talentul poetic. Este o adevărată plăcere să auzi pe cineva din zodia Pești vorbind pe teme filosofice, spirituale sau poetice.

Foto homepage: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri